Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan musel vykonať zmenu v realizačnom tíme a pomýšľa na farmu

BRATISLAVA - Extraligový klub HC Slovan Bratislava sa v posledných týždňoch svedomito pripravuje na nový ligový ročník 2021/22.
Zdroj: 39565
Zdieľajte:

Bratislavský Slovan sa nachádza vo fáze tvorby mužstva pre budúcu sezónu. Z ostatného kádra sa v drese s orlom na hrudi nepredstaví deväť hráčov, ale naopak oblečie si ho niekoľko nových tvárí. Zmenou prejde aj realizačný tím. Z trénerského trojlístka v tíme nepokračuje Marián Bažány.

Prečítajte si aj

Vošvrda posilnil Liptovský Mikuláš, do klubu mieria ďalšie tri zaujímavé mená

„Marián sa rozhodol z rodinných dôvodov ostať v Nemecku, túto sezónu u nás nebude pracovať. Pokračuje Jano Lipiansky a ďalšieho asistenta ešte nechceme prezradiť,” uviedol v rozhovore pre Denník Šport generálny manažér klubu Maroš Krajči. Slovanisti by sa chceli zamerať na zber talentovaných hráčov, no v neposlednom rade by boli radi, ak by sa zintenzívnilo pendlovanie hokejistov medzi prvým a tzv. druhým tímom. V tejto súvislosti sa v Bratislave pohrávajú s jednou myšlienkou.

Prečítajte si aj

Ramsay nešetril slovami chvály, zároveň dvíha aj varovný prst

„Snažíme sa vytvoriť vlastnú farmu priamo v našej Aréne Ondreja Nepelu. Zväz uvažuje využiť pre prvú ligu dvanásť licencií, momentálne účinkuje klubov len desať. Ak sa tak stane, o jednu z nich máme záujem, radi by sme sa o ňu pobili. Náš cieľ je, aby hráči, ktorí budú mať v extralige nižší ice time, hrali druhý deň plnú minutáž v nižšej súťaži. A v neposlednom rade, aby sa naši juniori už v mladom veku stretávali s mužským hokejom," doplnil Maroš Krajči.

Prečítajte si aj

Slováci informovali o zdravotnom stave útočníka Mariána Studeniča
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články