Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Žilina poskladá mužstvo na základe jedinej podmienky

ŽILINA - Prvoligový klub Vlci Žilina prichádza s novinkou.
Zdroj: 35432
Zdieľajte:

Žilinčanom sa nepodarilo postúpiť do Tipos extraligy a niektorí hráči už v tíme nefigurujú. Aby sa však mohli dostaviť nové posily, klub si vyhradil novú podmienku, na základe ktorej podpíše kontrakt s vytypovaným jednotlivcom. Členom vlčej svorky sa stanú iba hokejisti, ktorí budú zaočkovaní, alebo prihlásení do čakárne na vakcínu.

Prečítajte si aj

Košice oznámili podpis zmluvy aj s druhým brankárom

„Bol to môj nápad. S touto myšlienkou som sa pohrával už dlhšie, ale asi pred dvoma týždňami som sa rozhodol, že ju uplatníme. V tejto dobe je každé dodatočné pokrytie rizika nákazy určite vhodné a takisto sa chceme vyvarovať nepríjemnostiam, s ktorými sa stretlo v minulej sezóne každé hokejové mužstvo," ozrejmil pre sport24.sk prvý muž žilinského hokeja Rastislav Chovanec.

Prečítajte si aj

Bratislavu opúšťa opora zadných radov a mieri do Znojma

„V zmluvách bude táto klauzula a budeme od nich vyžadovať, aby sa do začiatku prípravy dali zaočkovať a tí, ktorí to nestihnú z kapacitných dôvodov, aby boli aspoň prihlásení v čakárni. Chápem, že niekto s očkovaním nemusí súhlasiť, je to jeho právo, ale potom je aj naše právo, aby sme si vybrali hráčov do klubu, ktorí budú zdieľať náš názor," doplnil Chovanec, ktorý na sociálnej sieti twitter jedným dychom dodal, že zatiaľ sa nestretol s negatívnou reakciou.

ANKETA: Stotožňujete sa s podmienkou Žiliny?

  • Áno, ako povedal Chovanec, radšej takto a predísť stopkám v sezóne.

    27%

  • Nie, nemal by klub dávať hráčom takéto podmienky.

    73%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články