Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Országh Cup bude počas augusta v Žiline, aj s účasťou tímu Hokejovysvet.sk

ŽILINA - Tradičný hokejbalový turnaj Országh Cup sa tento rok uskutoční počas víkendu 7. a 8. augusta v Žiline, kde zavíta prvýkrát.
Zdroj: 39474
Zdieľajte:

Podujatie sa konalo prevažne v Banskej Bystrici, ale jeho dejiskom boli už aj Zvolen a minulý rok Žiar nad Hronom: "Turnaj sa uskutoční na novom mieste. Na mieste, kde hokejbal v ostatnom čase výrazne ožil, a to v Žiline. Športová hala na Bôriku, známa aj ako Korytnačka, bude teda definitívnom dejiskom turnaja a to bez ohľadu na to, či sa uskutoční v plánovanom termíne v auguste, alebo ho budeme musieť posunúť," informujú organizátori na Facebooku.

Prečítajte si aj

VIDEO Adam Ružička debutoval v NHL, Černák vykročil s Tampou za obhajobou

Vzhľadom na opatrenia, ktoré v súvislosti s koronavírusom platia, bola organizácia náročnejšia a stále nie je vylúčené, že sa turnaj bude prípadne musieť termínovo presunúť: "Doteraz sme nedávali von oficiálne žiadne informácie a naše vyjadrenia museli byť chtiac či nechtiac vyhýbavé., pretože sa nechceme uponáhľať vzhľadom na stále sa meniace opatrenia. Teraz vám však môžeme prezradiť, že spravíme všetko preto, aby sa turnaj odohral aj tento rok a aby ste si ho plnohodnotne mohli užiť aj vy. Už teraz vieme, že tento ročník (ak sa uskutoční a my veríme, že sa uskutoční) bude opäť v niečom nový," píše sa na facebookovom účte Országh Cupu.

Tretíkrát po sebe sa na tomto turnaji predstaví aj tím nášho webu Hokejovysvet.sk, ktorý štartoval prvýkrát v roku 2019 v Banskej Bystrici a takisto aj minulý rok 2020, kedy sa turnaj konal v Žiari nad Hronom. V oboch prípadoch bolo mužstvo poskladané ako mix známych hokejistov a hokejbalistov. Predbežný záujem prejavili už aj ďalšie tímy:

Funky Monkeys Liptovský Mikuláš
Adler Trebišov
Levíčatá Humenné
Hokejový svet
Tigers Pohronie
Spišská Nová Ves
Victors Podbrezová
HBK Gladiators Hrnčiarovce
Green Deers Skalité
HBC Knights Bardejov
HK IMS-East Popradskí piráti
Chlapci zo severu
Pro Auto Banská Bystrica
HBK Diaková
Golden Boys Vrakuňa

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Országh Cup

Diskusia

Podobné články