Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dres HC Košice by si mohlo obliecť niekoľko zaujímavých hráčov

KOŠICE - Hokejisti HC Košice chcú zabudnúť na neúspešnú sezónu 2020/21, v ktorej skončili predčasne, keď po 21 rokoch ostali pred bránami play-off.
Zdroj: 38110
Zdieľajte:

Košice na rozdiel od vlaňajška sú už v procese prípravy mužstva na budúci ročník. Minulý rok ich vo výraznej miere ovplyvnila pandémia koronavírusu. Zvučné mená zamierili do iných tímov či krajín a prednosť dostala košická mlaď. V závere sezóny sa menil tréner, keď Jana Šťastného vystriedal Marcel Šimurda, ktorý nedokázal prejsť kvalifikáciou do play-off a vyradil ho súper z Nových Zámkov. Športový manažér Gabriel Spilar doteraz získal do mužstva štyroch hráčov.

Prečítajte si aj

Nominácia SR na MS 2021 v Rige: Koniec obrancu a dvoch útočníkov

Brankára Andreja Košarišťana, obrancov Kevina Tanseyho s Coltonom Saucermanom a zatiaľ jediného útočníka Michala Chovana, ktorý začne v metropole východu tretí ročník. Zákulisné informácie, s ktorými prišiel Denník Šport hovoria o tom, že k oceliarom majú údajne namierené Marek Slovák a Tomáš Hrnka. Toto duo už v Košiciach v minulosti pôsobilo. Okrem nich sa uvažuje nad Patrikom Rogoňom z Nových Zámkov či Joonom Jääskeläinenom. Jeho si fanúšikovia pamätajú zo sezóny 2019/20 z Banskej Bystrice.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články