Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: V nedeľu štartuje play-off, prvá dvojica ponúka konfrontáciu Slovákov

NEW YORK - Play off zámorskej hokejovej NHL odštartuje v sobotu 15. mája (v nedeľu 16. mája o 1.15 SELČ) súbojom Washingtonu s Bostonom. V úvodnom dueli semifinále Východnej divízie sa v drese domácich Capitals predstaví slovenský obranca Zdeno Chára, ktorý nastúpi proti svojmu bývalému klubu. V kádri Bruins je brankár Jaroslav Halák, v prvom zápase však zrejme začne v bránke tímová jednotka Tuukka Rask.
Zdroj: 4737
Zdieľajte:

Vedenie profiligy podľa očakávania nečakalo, kým Vancouver dohrá odložené stretnutia v Severnej divízii proti Calgary, a rozhodlo sa rozbehnúť boje o Stanleyho pohár ešte pred úplnym záverom základnej časti. Ostatné tri divízie budú totiž už v tom čase skompletizované.

Prečítajte si aj

Brankár Košarišťan prezradil, prečo si po roku vybral Oceliarov

Po zápase Washingtonu s Bostonom pokračuje 1. kolo play off o deň neskôr dvoma duelmi - Pittsburgh narazí na New York Islanders (Východná divízia) a Florida privíta obhajcu titulu Tampu Bay s Erikom Černákom (Centrálna divízia). Najneskôr sa začne semifinále kanadskej Severnej divízie - v stredu 19. mája nastúpi Edmonton v prvom súboji série proti Winnipegu. Informoval o tom oficiálny web NHL.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články