Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košarišťan napokon nebude pôsobiť v Mladej Boleslavi, dohodol sa v slovenskej extralige

KOŠICE - Slovenský hokejový brankár Andrej Košarišťan bude v sezóne 2021/2022 pôsobiť v HC Košice. K "oceliarom" sa vrátil napriek tomu, že sa nedávno dohodol na angažmáne v českom extraligovom klube BK Mladá Boleslav, no napokon bude opäť pôsobiť v slovenskej extralige. Košický klub informoval o staronovej akvizícii na oficiálnej stránke.
Zdroj: 34521
Zdieľajte:

"Sme veľmi radi, že sme sa dohodli na spolupráci s Andrejom. Predstavovať ho košickým fanúšikom určite netreba, keďže sa predstavil sám svojimi výbornými výkonmi v košickom drese a veríme, že nám pomôže naplniť naše spoločné ciele a túžby v nasledujúcej sezóne," uviedol športový manažér HC Košice Gabriel Spilar.

Prečítajte si aj

Na Azúrové pobrežie putuje brankár z Martina

Košarišťan si obliekal košický dres v predčasne ukončenej sezóne 2019/2020. V 42 zápasoch dosiahol 93,4-percentnú úspešnosť zásahov, priemer 1,81 inkasovaného gólu na zápas a 5-krát vychytal čisté konto. Pred sezónou 2020/2021 zamieril do ambiciózneho Kladna, ktorému nedávno pomohol k triumfu v českej Chance lige a návratu do českej extraligy. Krátko na to sa dohodol na zmluve s BK Mladá Boleslav, no napokon bude opäť obliekať košický dres.

Prečítajte si aj

Clermont opúšťa skúsený center, ktorý pomohol Michalovciam do extraligy

Košarišťan je tretí hráč, ktorého košický klub potvrdil pre sezónu 2021/2022. Zmluvu predĺžil kapitán Michal Chovan a novou akvizíciou sa stal kanadský obranca Kevin Tansey.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články