Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nagy naďalej dobýja KHL, je najlepším útočníkom týždňa

KHL
Slovenského hokejistu Ladislava Nagya zvolili za najlepšieho útočníka uplynulého, ôsmeho týždňa Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Spolu s ním ocenili aj výkony brankára Rafaela Chakimova z Metallurgu Novokuzneck, obrancu Iľju Šinkeviča z Dinama Moskva a najlepším nováčikom sa stal Alexander Šarov z Lady Togliatty.

Tridsaťpäťročný krídelník Slovana Bratislava nazbieral v troch dueloch uplynulého týždňa až sedem bodov za dva góly a tri asistencie, pričom v stretnutiach s Jugrou Chanty-Mansijsk a Ladou zaznamenal zhodne po tri body (1+2). Celkovo má v 27 zápasoch prebiehajúcej sezóny na konte 23 kanadských bodov a s 13 gólmi sa delí o šiestu priečku medzi kanoniermi.

Najlepším brankárom sa stal Chakimov, ktorý si z dvoch duelov odniesol jedno čisté konto, priemer 0,96 inkasovaného gólu a 97,4-% úspešnosť zákrokov. Zadák Dinama Moskva Šinkevič si do štatistík pripísal dve asistencie a päť plusových bodov. Osemnásťročný Šarov strávil na ľade v troch zápasoch priemerne 12:35 min a zaznamenal gól a asistenciu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články