Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ramsay povolal dvoch hráčov Zvolena

PIEŠŤANY - Káder slovenskej hokejovej reprezentácie v príprave na MS v Rige opustila trojica hráčov. S tímom sa už nepripravujú brankár Matej Tomek a dvojica útočníkov Daniil Fominych a Andrej Kollár. Na pondelkovom večernom zraze v Piešťanoch sa k národnému mužstvu pripojí avizovaná posila zo zámoria brankár Adam Húska a napokon aj dvojica Michal Ivan a Miloš Kelemen z majstrovského HKM Zvolen. V priebehu týždňa dorazí aj útočník Róbert Lantoši. Informoval o tom web hockeyslovakia.sk.
Zdroj: 39357
Zdieľajte:

V pondelok večer mali napokon naplánovaný príchod do Piešťan aj traja čerství slovenskí šampióni. Asistenta trénera Andreja Podkonického doplnili z majstrovského HKM Zvolen aj dvaja hokejisti. Dvadsaťjedenročný bek Michal Ivan sa po návrate zo zahraničia domov pod Pustý hrad stal defenzívou oporou zadných radov tímu trénera Petra Oremusa.

Prečítajte si aj

Zámorských posíl na MS bude málo: Účasť Sekeru a Pánika je nepravdepodobná

Miloš Kelemen zasa spoľahlivým útočníkom, ktorý bol silný v osobných súbojoch aj v predbránkovom priestore. Výbornú tretiu sezónu v mužskom hokeji korunoval solídnymi štatistikami. V 54 dueloch ročníka vrátane play off nazbieral 43 bodov za 24 gólov a 19 asistencií a vyslúžil si angažmán v kvalitnejšej súťaži. V budúcom ročníku 2021/22 bude hrať za BK Mladá Boleslav.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články