Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: V New Yorku prebehla pomsta za Panarina, Smith si počkal na Wilsona

NEW YORK - Slovenský hokejový obranca Erik Černák pomohol v noci na štvrtok v zámorskej NHL gólom a dvomi asistenciami k víťazstvu Tampy Bay nad Dallasom 6:2. V repríze vlaňajšieho finále sa strelecky presadil aj jeho krajan Andrej Sekera, ktorý dal druhý gól Stars.
Zdroj: 39387
Zdieľajte:

Washington so slovenským zadákom Zdenom Chárom zvíťazil na ľade New Yorku Rangers 4:2. Hviezdou duelu bol T.J. Oshie, ktorý sa blysol hetrikom. Zápas sa hral iba dva dni po vzájomnom súboji, v ktorom útočník Capitals Tom Wilson zranil pri bitke hviezdneho krídelníka "jazdcov" Artemija Panarina a vyradil ho do konca sezóny.

Prečítajte si aj

Ivan Droppa v Michalovciach skončil: Valtonen bude mať po boku fínskeho krajana

Rangers neboli spokojní, že Wilson za to nedostal vyšší dištanc a vyviazol iba s pokutou 5000 dolárov za to, že zbil Pavla Bučneviča ležiaceho na ľade. Rangers sľubovali "odvetu" a odštartovali ju hromadnou bitkou, keď hneď po úvodnom buly sa pobili traja hráči na oboch stranách. Wilson sa dostal na ľad o necelých 50 sekúnd neskôr a hneď sa do neho pustil Brendan Smith, obaja takisto dostali 5 min za pästný súboj.

Prečítajte si aj

VIDEO Jaroslav Halák neudržal nervy na uzde: Rozzúrený búchal a kopal do všetkého, čo mu prišlo do cesty

Po úvodných 4 minútach a 14 sekundách rozdali rozhodcovia až 72 trestných minút. Wilson zápas nedohral pre zranenie v hornej časti tela. Chára v zápase inkasoval dvojminútový trest za podrazenie a neskôr dostal 10 min osobný trest za nešportové správanie. Montreal bez slovenského útočníka Tomáša Tatara, ktorý absentuje pre zranenie dolnej časti tela, prehral v Ottawe 1:5.

Prečítajte si aj

Smiešny trest pre zákeráka Wilsona nechápe ani bývalý tvrďas profiligy: NHL sa snáď zbláznila

Tampa Bay - Dallas 6:2 /ČERNÁK 1+2 - SEKERA 1+0/

Ottawa - Montreal 5:1

Columbus - Nashville 4:2

New York Rangers - Washington 2:4

Minnesota - Vegas 2:3pp

St. Louis - Anaheim 2:3sn

Calgary - Winnipeg 0:4

San Jose - Colorado 3:2

Arizona - Los Angeles 2:4

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články