Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NY Rangers zažil nepríjemný incident: Boli sme blízko úmrtiu, zakážte mu hrať do konca sezóny, napísal novinár Brooks

NEW YORK - V pondelkovom zápase NHL medzi New Yorkom Rangers a Washingtonom Capitals prišlo k nepríjemnému incidentu. V druhej tretine útočník hostí Tom Wilson vyprovokoval bitku, po ktorej zranil oporu "jazdcov" Artemija Panarina.
Zdroj: 39373
Zdieľajte:

Pred bránkou Capitals najskôr Wilson zaútočil na Pavla Bučneviča, do bitky sa potom zaplietli aj domáci Artemij Panarin a obranca hostí Brenden Dillon. Wilson dostal trest 2+2+10 minút, zvyšní traja dve minúty. Panarin sa však po tejto bitke na ľad už nevrátil. Opakované zábery ukázali, že Wilson hodil Panarina o ľad, pričom ho ťahal za vlasy. "Všetci to videli. V hokeji je hranica, ktorú nemožno prekročiť a on to urobil. Jedna z hviezd ligy sa mohla vážne zraniť. Všetci videli, čo sa stalo. A toto nie je prvýkrát," citovala slová trénera Rangers Davida Quinna stanica ESPN.

Prečítajte si aj

Slovensko posilnia hráči zo zámoria

K incidentu sa vyjadrila aj opora "jazdcov" Mika Zibanejad: "Myslím si, že si musíme viac vážiť hokejistov. Neviem, čo na to povedať. To je úplná neúcta. Je to všetko jednoducho hrozné." V čase incidentu viedli Newyorčania 3:2, hostia potom otočili zápas štyrmi gólmi. Novinár Larry Brooks z denníka New York Post na adresu Wilsona napísal na twitteri: "Dnes bola NHL blízko k tomu, aby prišlo k úmrtiu priamo na ľade. Zakážte tomu chlapovi hrať hokej až do konca sezóny a nech sa o rok znovu uchádza o to, aby mohol hrať."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články