Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sparta Praha angažovala na tri roky veľkú posilu, z klubu odchádza niekdajší Slovanista

PRAHA - Český útočník Vladimír Sobotka podpísal trojročný kontrakt s tímom HC Sparta Praha. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 39347
Zdieľajte:

33-ročný Sobotka začal túto sezónu v drese švajčiarskeho mužstva SC Rapperswil. V 4 zápasoch získal 2 body za asistencie. Následne zamieril do Sparty Praha. Zaradil sa medzi opory českého veľkoklubu. Nastúpil v 47 zápasoch. Strelil 9 gólov a pridal 28 asistencií. "Pre všetkých fanúšikov Sparty mám dobrú správu. Vlado sa rozhodol u nás pokračovať. Rokovania sú vo finálnej fáze. Dohodli sme sa na trojročnej zmluve," uviedol pre oficiálnu stránku športový manažér Jaroslav Hlinka.

Prečítajte si aj

Do Vítkovíc sa už nevráti bývalá opora Trenčína

Vladimír Sobotka si v minulosti zahral NHL v dresoch Bostonu Bruins, St.Louis Blues i Buffala Sabres. Z hlavného mesta Česka zároveň odišiel útočník Jan Buchtele. Pred štyrmi rokmi bol hráčom bratislavského Slovana v KHL. "Dospeli sme k dohode, že odchod bude najlepší pre obe strany. Jan pôsobil u nás dlho a bol to môj hráč. Vôbec mu nevyšlo play-off a dohodli sme sa na tom, že jeho kariére pomôže nový štart," dodal Hlinka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcsparta.cz

Diskusia

Podobné články