Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Torpedo si tesne poradilo s nováčikom zo Sochi

KHL
V nedeľu sa odohral v kontinentálnej hokejovej lige iba jeden zápas, proti sebe nastúpili nováčik HK Sochi a HC Torpedo Nižnij Novgorod.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Sochi okupuje posledné štrnáste miesto v západnej konferencii, pričom Torpedo sa momentálne bez problémov nachádza v zóne postupu do play-off na 5. mieste. Zápas mal mať teda podľa tabuľkového postavenia jasného favorita.

V prvej tretine bolo síce Torpedo aktívnejšie a prestrielalo súpera 17 ku 6, ale do útrob štadióna šli iba s jednogólovým náskokom, kedy sa po krásnej prihrávke spoza brány od Salminena presadil Immonen.

Druhá tretina priniesla vyrovnanejšiu hru a Soči bolo strelecky aktívnejšie smerom na bránu Novgorodu, čo sa odzrkadlilo vyrovnávajúcim gólom v 28. minúte. Puk poslal za chrbát brankára Kasutina hráč s číslom 77. Alexander Shcherbina. Do tretej tretiny tak tímy vstupovali za vyrovnaného stavu 1:1.

V tretej tretine sa skóre menilo iba raz, v 49. minúte sa presadili hokejisti Torpeda. Kulyomin našiel medzi kruhmi Nokelainena, ktorý strelou ku tyčke rozvlnil Pöpperleho sieť.

Nižnij Novgorod si pripísal do tabuľky ďalšie 3 body a celkovo ich má 43. Sochi aj naďalej ostáva s nelichotivými 16 bodmi na chvoste západnej konferencie.

HK Sochi 1 : 2 HC Torpedo Nižnij Novgorod (0:1, 1:0, 0:1)

Góly:28. Shcherbina (Krutov) – 11. Immonen (Salminen), 49. Nokelainen (Kulyomin)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: HokejovySvet.sk

Diskusia

Podobné články