Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nové Zámky predstavili hlavného kouča pre budúci ročník

NOVÉ ZÁMKY - Hokejistov extraligového klubu HC Nové Zámky aj v sezóne 2021/22 povedie tréner Gergely Majoross. Novozámčania o tom informovali na oficiálnej stránke.
Zdroj: 39062
Zdieľajte:

„Gergely Majoross bol naša jednoznačná voľba, a preto sme veľmi radi, že sme sa dohodli. Spoločnými silami budeme pracovať v začatej práci,“ uviedol riaditeľ Nových Zámkov Imre Valášek. Majoross zamieril na lavičku mužstva z južného Slovenska v polovici januára tohto roka, keď pri kormidle vystriedal Martina Hrnčára, ktorý ročník dokončil v prvoligových Leviciach.

Prečítajte si aj

Diváci uvidia finále extraligy Zvolen - Poprad!

„Počas ostatných týždňov som sa musel uistiť, že moje rozhodnutie bude dávať zmysel nie len mne, ale aj mojej rodine. Mal som nejaké ponuky, ale zhodli sme sa na tom, že moje pokračovanie v Nových Zámkoch bude to najlepšie rozhodnutie pre všetkých. S vedením klubu sme absolvovali nejaké sedenia, rozprávali sme sa o budúcnosti a nakoľko bol obojstranný záujem o spoluprácu, na podmienkach sme sa dohodli za pár minút,“ povedal po predĺžení spolupráce s "býkmi" Majoross.

Prečítajte si aj

Šatan už komunikuje aj s hráčmi zo zámoria: Niektorí prejavili záujem

Bývalý lodivod MAC Újbuda uspel s tímom v kvalifikácii, kde vyradil Košice 3:1 na zápasy. Nové Zámky následne nestačili na Zvolen, ktorý sa vo finále stretne s Popradom. „Viem do čoho idem, poznám prostredie aj ľudí, užíval som si prácu okolo novozámockého hokeja a preto bolo moje rozhodnutie jednoduché. Osobne je to pre mňa veľká výzva. Čaká nás veľa práce so skladbou mužstva, aby sme všetko doladili a v auguste sa mohli pustiť do prípravy na novú sezónu,“ dodal Gergely Majoross.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcnovezamky.eu/

Diskusia

Podobné články