Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2021: Ramsay povolal do kádra dvoch tínedžerov a jedného juniora

BRATISLAVA - Slovenskú hokejovú reprezentáciu posilnili v príprave na MS v Rige traja hráči. Juniorskí reprezentanti Juraj Slafkovský, Šimon Nemec a Samuel Kňažko sa k tímu pripojili po dvojzápase dvadsiatky s rovesníkmi z Česka.
Zdroj: 38015
Zdieľajte:

"Generálny manažér Miroslav Šatan, reprezentačný skaut Oto Haščák aj tréner Craig Ramsay ešte pred štartom prípravy na svetový šampionát avizovali, že plánujú vyskúšať aj juniorských hráčov. Po vzhliadnutí dvojzápasu s Čechmi sa rozhodli pre túto trojicu," informoval portál hockeyslovakia.sk.

Prečítajte si aj

Brno sa nedohodlo so slovenským útočníkom, uprednostnil Vítkovice

Program Slovákov bude v najbližších dňoch nabitý. Najprv ich preveria Lotyši v rámci Kaufland Challenge od 20. do 21. apríla a o tri dni neskôr v prípravnom dvojzápase aj Nemci (24. a 25. apríla). Po druhom zápase s Nemeckom urobia tréneri zmeny v nominácii a tím sa opäť zíde v stredu 28. apríla. V druhom prípravnom bloku absolvujú ďalšie štyri prípravné stretnutia - dve s Rakúskom v Piešťanoch (1.-2. mája) a dve proti Česku v Prahe (6.-7. mája). Po nich tréneri uzavrú nomináciu na MS.

Prečítajte si aj

Samara získala hráča z Humenného

Vzhľadom na protipandemické opatrenia sa celý šampionát pravdepodobne uskutoční v uzavretej "bubline" a reprezentantov pred ním čaká procedúra testovaní na COVID-19. Tím odletí do Lotyšska najneskôr 16. mája. "Dá sa niečo natrénovať, máme dosť priestoru," povedal na záver Konrád.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články