Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Strelec Linet nevie, ako kuriózny gól padol: Otočil som sa, že idem striedať a zrazu sa všetci radovali

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Hokejisti tímu Vlci Žilina zvíťazili v pondelňajšom treťom zápase finále play off SHL na ľade HK Spišská Nová Ves 5:1 a znížili stav série na 1:2.
Zdroj: 39196
Zdieľajte:

"Dnes sme urobili dôležitý krok. Padli nám tam nejaké góly, aj so šťastím, ale to patrí k tomu. Potom sme už umnou, disciplinovanou hrou doviedli zápas do víťazného konca. Potešíme sa do polnoci a ideme ďalej, zajtra nás čaká ďalší zápas," uviedol po stretnutí tréner žilinských vlkov Dušan Gregor pre vlcizilina.sk.

Poriadne kuriózny zásah priniesol úvodný gól stretnutia, ktorý nechápal ani šťastný strelec žilinských vlkov Jakub Linet: "Vedel som, že idem sám na troch hráčov, tak som len nastreľoval puk. Ani neviem, ako padol. Ja som sa otočil, že idem striedať a zrazu sa všetci radovali. Síce som ho nevidel, ale potešil ma. Bolo to prvýkrát, čo sme v sérii viedli. Trošku nás to upokojilo, opadlo z nás napätie a napokon sme to zvládli," uviedol pre klubový web.

Pozrite si aj

VIDEO Spišiaci neverili vlastným očiam: Nevídaná kuriozita otvorila gólový účet finále so Žilinou

"V prvých dvoch zápasoch sme pohoreli najmä na tom, že sme sa nechali vylučovať. Aj za hlúpe fauly, navyše v úvodných tretinách. A v oslabeniach sme dostali jeden, dva rýchle góly. Potom sa zápas otáča ťažko. Dnes sme šli do vedenia prví a hneď sa nám hralo lepšie," porovnal predchádzajúce dva finálové súboje s tým tretím víťazným a pred ďalšou finálovou bitkou dodal: "Musíme dobre zregenerovať a pripraviť sa na zajtra. Každý si spraví nejaký strečing, výbeh... Opäť nás čaká ťažký zápas, ktorý musíme zvládnuť.

Štvrtý duel je na programe už dnes o 18.00 h opäť na Spiši. Víťaz finále si zabezpečí priamy postup do najvyššej slovenskej súťaže.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, vlcizilina.sk

Diskusia

Podobné články