Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Tatarov Montreal prehral v Toronte, rekord Campbella, Draisaitl a Fiala 3+1

NEW YORK - Hokejisti Montrealu prehrali v noci na štvrtok v zámorskej NHL na ľade Toronta 2:3. Slovenský útočník Tomáš Tatar v drese Canadiens nebodoval, odohral 17:59 min, dvakrát vystrelil na bránku a pripísal si jednu mínusku.
Zdroj: 38364
Zdieľajte:

Maple Leafs natiahli sériu víťazstiev na päť stretnutí, naplno bodovali v ôsmom z uplynulých deviatich duelov. Hrdinom zápasu bol domáci brankár Jack Campbell, ktorý predviedol 32 úspešných zákrokov a vyhral už svoj desiaty zápas v sérii, čím vytvoril nový klubový rekord. Prekonal doterajšie zápisy Felixa Potvina, Jacquesa Plantea a Johna Rossa Roacha, ktorí v minulosti doviedli Toronto k deviatim víťazstvám v rade. Campbell takisto vyrovnal ligový rekord Careyho Pricea v počte triumfov v sérii od štartu ročníka. Brankár Montrealu začal sezónu 2016/2017 desiatimi výhrami za sebou.

Prečítajte si aj

Skúsený Ďaloga zabojuje o šieste MS: Takto sa vyjadril na adresu Ramsayho

Edmonton uspel na ľade Ottawy 4:2, keď sa mohol opäť spoľahnúť na svoje dve ofenzívne opory. Leon Draisaitl strelil hetrik a pridal k nemu asistenciu pri víťaznom góle Connora McDavida, ktorý mal bilanciu 1+3. Minnesota rozdrvila Colorado 8:3, v drese Wild zaznamenal Kevin Fiala tri góly a asistenciu, Kirill Kaprizov sa na výhre podieľal tromi bodmi (2+1).

Prečítajte si aj

Richard Pánik nie je vo Washingtone žiadaný: Capitals sa chcú zbaviť slovenského útočníka

Ottawa - Edmonton 2:4

Toronto - Montreal 3:2

Minnesota - Colorado 8:3

St. Louis - Vegas 3:1

Los Angeles - Arizona 4:3

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články