Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Majoross bol negatívny, Kmeč túži po expresnom vyradení býkov

NOVÉ ZÁMKY - Hokejisti HKM Zvolen sú krok od postupu do semifinále Kaufland play off Tipos extraligy. V utorkovom treťom zápase štvrťfinále s HC Mikron Nové Zámky triumfovali na ľade súpera 4:2 a v sérii vedú 3:0. O postupe môžu rozhodnúť už v stredu, keď je o 15.00 h na programe štvrtý zápas opäť v Nových Zámkoch.
Zdroj: 39124
Zdieľajte:

Gergely Majoross, tréner N. Zámkov: "Bol to náš najslabší výkon v tejto sérii. Dnes sme neboli schopní Zvolenčanov nejako ohroziť. Využili sme aspoň dve presilovky a to bola jediná vec, ktorá nám dnes vyšla. Nebolo to z našej strany také, ako sme si predstavovali a neurobili sme dostatok, aby sme tento zápas vyhrali. Aspoň v tretej tretine sme ukázali, že dokážeme zatlačiť súpera, ale takto musíme hrať celý zápas."

Prečítajte si aj

Réway sa poďakoval Košiciam za šancu a obzerá sa po novej výzve

Andrej Kmeč, asistent trénera Zvolena: "Všetko sme dnes podriadili úspechu a prakticky od začiatku sme mali zápas pod kontrolou. Výnimkou bolo iba záverečných päť minút, keď súper znížil a potom nás zatlačil, ale zvládli sme to. Naše víťazstvo je zaslúžené a dôležité, stav 3:0 v sérii je pre nás veľmi priaznivý. Aj zajtra chceme hrať našu hru a nepúšťať domácich do tlaku. Nič zásadné meniť nebudeme, sériu chceme ukončiť v štyroch zápasoch."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články