Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Rozhodol uragán v záverečnej tretine: Slovenská osemnástka deklasovala dvadsiatku Maďarska

BRATISLAVA - Slovenskí hokejisti do 18 rokov zvíťazili v stredajšom prípravnom stretnutí v Budapešti nad maďarskými hráčmi do 20 rokov hladko 9:2. Súpera zlomili v záverečnej tretine, ktorú vyhrali 6:0. Vo štvrtok ich čaká odveta, ktorá bude zároveň ich posledným vystúpením v tejto sezóne, informoval web hockeyslovakia.sk.
Zdroj: 38894
Zdieľajte:

Maďarsko 20 – Slovensko 18 2:9 (2:2, 0:1, 0:6)
Góly: 17. K. Horváth (P. Horváth, Károly), 19. Ádám (Csiszer, Gruff) – 16. Čiernik (Dvorský), 20. Danielčák (Šramaty, Demek), 37. Demek (Danielčák, Šramaty), 43. Repčík (Žlnka, Petrovský), 45. Šramaty (Demek, Socha), 47. Repčík (Petrovský, Bečár), 54. Bačo (Štrbák), 58. Žlnka (Petrovský), 60. Štrbák (Repčík). Rozhodovali: Babic, Kókai - Árkovics, Kedves, vylúčení na 2 min: 8:4, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0

Zostava SR: Eliaš – Bečár, Kapičák, Štrbák, Groch, Kmec, Socha, Eperjši – Bačo , Stumpel, Sýkora – Žlnka, Petrovský, Repčík – Čiernik, Dvorský, Molnár – Šramaty, Demek, Danielčák – Suchý

Prečítajte si aj

Dvadsiatku čaká záverečný kemp sezóny a dva derby súboje proti Česku

hlasy (zdroj: hockeyslovakia.sk):

Ivan Feneš, tréner SR 18: "Výsledok hovorí v náš prospech. Dve tretiny sme však bojovali s maďarským brankárom, ktorého bránku sme neustále dobýjali. Museli sme veľmi často prekonávať obranu Maďarov, keďže tí sa zamerali vyslovene na bránenie. Mali málo šancí, ak sa aj nejaká vyskytla, tak prišla z brejku. My sme sa chceli čím skôr presadiť. Napokon nám to začalo padať až v tretej tretine. Potvrdili sme, že z kondičnej stránky sme solídne pripravení. Spokojný som aj z výkonnostného hľadiska, no jedným dychom musím dodať, že zápasy s českou osemnástkou boli oveľa kvalitnejšie."

Peter Repčík, útočník SR 18: "Cesta bola dlhá, ťažko sme sa rozbiehali. Nepredviedli sme úplne konzistentný výkon celých šesťdesiat minút. Najlepšie to bolo v záverečnej tretine, v ktorej sme sa výraznejšie presadili. Cez vysokých maďarských obrancov to spočiatku išlo ťažko. Časom sme ich však dokázali prekorčuľovať a našli na nich recept. Keďže vo štvrtok nás čaká posledný zápas osemnástky v tejto sezóne, chceme dať do hry to najlepšie, čo vieme. Najmä srdce, aby sme sa rozlúčili víťazstvom."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články