Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Osemnástka tesne padla v derby s efektívnejším Českom: Náš tím sa snažíme prebudovať

VYŠKOV - Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov prehrala v úvodnom z dvojice prípravných stretnutí v českom Vyškove s domácimi rovesníkmi. 1:2. Autorom jediného slovenského gólu bol Róbert Bačo. Druhý prípravný duel je na programe vo štvrtok 25. marca o 17.00.
Zdroj: 38676
Zdieľajte:

Prvý prípravný zápas vo Vyškove

ČR 18 – SR 18 2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
Góly: 25. Jiříček (Ticháček, Brabenec), 38. Slavíček (Kulich) – 10. Bačo (Nemec, Dvorský). Vylúčení: 7:8 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, strely: 18:29. Rozhodovali: Kika, Obadal – Rožánek, Zedník – bez divákov.

Zostava SR 18: Marinov – Š. Nemec, Bečár, Žabka, Miklovič, Groch, Socha, Štrbák, Kupčo – Bačo, Demek, A. Sýkora – Repčík, Petrovský, Žlnka – Danielčák, O. Stümpel, Šramaty – Molnár, Dvorský, Čiernik. Tréner I. Feneš.

Prečítajte si aj

Zlomenina v tvári nepotrestaným faulom: Vôbec tomu nerozumiem

Ivan Feneš, hlavný tréner SR 18 /zdroj: hockeyslovakia.sk/: "Odohrali sme v krátkom období s Čechmi už tretí zápas. A tento posledný bol zrejme najkvalitnejší. Je vidno, že oba tímy sú v tréningovom i zápasovom procese. Hoci sme v inej pozícii ako Česi, za tieto duely sme veľmi vďační. Náš tím sa snažíme prebudovať. Aj dnes sme postavili desať chlapcov, ktorí sú zo 16-tky či 17-tky. A veľmi ma teší, že sme boli Čechom vyrovnaný súper. Mali sme streleckú prevahu, ale hokej sa hrá na efektivitu a tá nám chýbala.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články