Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vypätý súboj v Košiciach priniesol aj veci, ktoré by nemal: Určite neuhneme zo súbojov

KOŠICE - Hokejisti HC Košice zvíťazili v 1. zápase predkola play off Kaufland play off Tipos extraigy nad HC Nové Zámky 4:1. Druhý zápas série hranej na tri víťazné stretnutia je na programe vo štvrtok od 18.00 opäť v košickej Steel aréne.
Zdroj: 39039
Zdieľajte:

Hlasy kormidelníkov po vypätom zápase:

Marcel Šimurda, tréner HC Košice: "Prvá tretina bola z našej strany kostrbatá, ale po nej sme si v kabíne vysvetlili určité veci. Potom už naša hra mala spád a mali sme dostatok gólových príležitostí, aby sme ešte navýšili výsledok. V závere sme už kontrolovali výsledok. My naďalej pôjdeme za svojím cieľom a určite neuhneme zo súbojov."

Prečítajte si aj

Košice vrátili Novým Zámkom prehru: V poslednej tretine v Steel aréne vzplanuli emócie

Marek Dubec, asistent trénera HC Nové Zámky: "Očakávali sme, že to bude vypätá séria a zdá sa, že takou naozaj bude. Do zápasu sme vstúpili veľmi dobre, aktívne a s pohybom. Žiaľ, zlyhávali sme v premieňaní šancí. Súper sa v druhej tretine zlepšil, prevzal iniciatívu a neskôr bol zápas veľmi nervózny. Boli v ňom veci, ktoré do takýchto zápasov už patria, ale obojstranne aj také, ktoré by tam nemali patriť. Myslím si, že do druhého zápasu hlavy vychladnú."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články