Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V zápase Nashville - Detroit si nedal hlavný rozhodca pozor na jazyk: Zvláštnu komunikáciu prešetria

NASHVILLE - Vedenie hokejovej NHL prešetrí zvláštnu komunikáciu rozhodcov, ktorú zachytili mikrofóny počas zápasu medzi Nashvillom Predators a Detroitom Red Wings (2:0). Jeden z rozhodcov po spornom vylúčení útočníka Predators Viktora Arvidssona povedal, že v každom prípade chcel hráča Nashvillu poslať na trestnú lavicu.
Zdroj: 35861
Zdieľajte:

Incident sa stal na konci piatej minúty druhej tretiny, keď Arvidsson jemne postrčil Jona Merrila a na prekvapenie všetkých putoval na trestnú lavicu za podrazenie. "Nebolo to nič hrozné, ale chcel som dať Nashvillu sku... trest v úvode," zachytil mikrofón hlas jedného z rozhodcov aj s vulgarizmom a vtedy sa spojenie prerušilo. Zápas viedli Tim Peel a Kelly Sutherland, z nahrávky nebolo jasné o koho hlas išlo. Švédskeho útočníka poslal na trestnú lavicu Peel a predpokladá sa, že to povedal on.

Pozrite si aj

VIDEO Spilar: Je ešte veľa nezodpovedaných otázok, no pozícia manažéra je pre mňa top

Vedenie NHL po zápase na otázku agentúry AP k tejto veci zatiaľ neodpovedalo, ale zástupca komisára súťaže Bill Daly pre The Athletic potvrdil, že liga incident vyšetrí. Po zápase sa na incident pýtali aj trénera Nashvillu Johna Hynesa. "Rozhodcovia sú zamestnancami ligy, takže to nebudem komentovať. Je to vec NHL, aby to vyriešila," povedal kormidelník Predators.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články