Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

TOP 5 hráčov NHL, ktorí by mali byť vymenení pred trade deadline

NEW YORK - Aktuálna sezóna NHL sa v základnej časti prehupla do svojej druhej polovice a čoraz viac sa riešia aj výmeny pred uzávierkou prestupov. Tá nebude až tak zaujímavá ako po minulé roky, ale v zámorí sa špekuluje o niekoľkých zaujímavých trejdoch. Uzávierka prestupov je v pondelok 12. apríla o 20:00 nášho času. Pozreli sme sa na TOP 5 hráčov, ktorí by mali byť vymenení.
Zdroj: 5763
Zdieľajte:
  • Jack Eichel

Rozhodne najväčšia téma špekulácia a zároveň najpravdepodobnejšia. Buffalo Sabres sa výrazne trápi, je najhorším tímom celej NHL, nedávno bol odvolaný tréner Ralph Krueger a momentálne ťahajú "šable" sériu 14 zápasov bez výhry. Ich kapitán a hviezda Jack Eichel vzbudzuje pozornosť hlavne v NY Rangers, o čom sa otvorene hovorí. Navyše, vôbec nebude lacný. Sabres za neho chcú aspoň dve voľby v prvom kole draftu a takisto nejaký veľký prospect, ktorý bol tiež draftovaný v prvom kole alebo má veľkú šancu čoskoro zahviezdiť v NHL.

  • Jonathan Quick

Ak sledujete NHL len jedným očkom, tak tento skúsený americký brankár je stále mužom, ktorý patrí medzi top brankárom, veď s LA Kings dvakrát vyhral Stanley Cup ako jednotka (2012, 2014), lenže tieto času sú dávno preč a Quick už nedosahuje potrebnú výkonnosť. Jeho výmena je veľmi pravdepodobná, záujem má Toronto Maple Leafs, o výmene už s kalifornským tímom hodili reč. Napomáha tomu aj fakt, že kanadský tím potrebuje brankára, keďže Frederik Andersen nechytá dobre a Jack Campbell ako "jediný" brankár do play-off je trochu risk.

  • P. K. Subban

Zaujímavým trejdom by bola zmena dresu pre skúseného kanadského obrancu poberajúceho deväť miliónov dolárov, ale P. K. Subban takisto nemá ideálnu formu. 31-ročný bek získal 17 bodov (3+14) v 29 zápasoch. Záujem majú údajne Chicago Blackhawks a Florida Panthers.

  • Rickard Rakell

Aj o tomto kvalitnom útočníkovi sa už veľa popísalo. S Anaheimom nemá šancu tak skoro bojovať o Stanley Cup, no Ducks za neho žiadajú príliš veľa. Kontrakt na 3,78 milióna dolárov mu končí po tejto sezóne, záujem má Toronto Maple Leafs, ktoré sa snaží vystužiť všetky posty, zaujíma sa o brankára, obrancu aj útočníka. Okrem Rakella sa v ofenzíve spomínajú ďalšie mená ako Nick Foligno, Mikael Granlund, Filip Forsberg alebo Kyle Palmieri.

  • Mattias Ekholm

Skúsený Švéd je veľmi zaujímavý pre tímy bojujúce o Stanley Cup. Poberá 3,75 milióna eur a jeho kontrakt platí ešte aj na ročník 2021/22. Nashville by za neho chcel dve voľby v prvom kole draftu a jedného mladého prospekta, alebo naopak. Situáciu okolo Ekholma sledujú v Toronte, rovnako tak by boli zaujímavé destinácie aj Winnipeg a Boston, ale bez šance nie sú ani Philadelphia s Montrealom.

Ďalšie známe mená, ktoré by mohli byť pred uzávierkou prestupov vymenené: Denis Savard (CBJ), Mikael Granlud (NSH), Nick Foligno (CBJ), Eric Staal (BUF), Brandnom Montour (BUF), Tanner Pearson (VAN), Ryan Dzingel (OTT), Jake DeBrusk (BOS), Jamie Oleksiak (DAL), Marc Staal (DET), Sam Bennett (CGY), Jake Virtanen (VAN), Dustin Brown (LAK)

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, prohockeyrumours.com, nhltraderumors.me

Diskusia

Podobné články