Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Richard Pánik sa dočkal významného jubilea v NHL, ale tréner Laviolette mu veľmi nepomohol

NEW YORK - Mika Zibanejad rozhodol v závere o víťazstve New Yorku Rangers vo Washingtone. Švédsky center prelomil 2:32 pred koncom nerozhodný stav a dostal svoj tím do vedenia 2:1, keď obral o puk obrancu Capitals Brendena Dillona a skóroval presnou strelou ponad rameno Iľju Samsonova.
Zdroj: 36206
Zdieľajte:

"Snažil som sa Dillonovi len znepríjemniť život, ale keď som ho strčil, tak spadol a zrazu som bol sám pred brankárom. Padlo to dnu, teším sa," povedal Zibanejad. Gól a asistenciu si pripísal Pavel Bučnevič, Keith Kinkaid zaznamenal 28 zásahov. Do prázdnej bránky poistil triumf hostí Brett Howden.

Prečítajte si aj

Ligová rada SZĽH rozhodla o osude duelu Trenčín - Michalovce

Capitals so Zdenom Chárom a Richardom Pánikom v zostave ukončili sedemzápasovú víťaznú sériu. Až traja hráči odohrali svoj jubilejný 500. zápas v NHL, medzi nimi aj Pánik. Slovenský útočník však veľa priestoru nedostal, odohral len 4 minúty a 28 sekúnd a od polovice zápasu ho už tréner Peter Laviolette na ľad neposielal.

Prečítajte si aj

VIDEO NHL: Tomáš Tatar parádnym víťazným nájazdom zabezpečil výhru Montrealu

Pánik si v 500 dueloch za Tampu Bay, Toronto, Chicago, Arizonu a Washington pripísal na konto 190 bodov (87+103). Okrem neho nastúpili na 500. duel v profilige aj Jevgenij Kuznecov (Washington) a Jacob Trouba (NYR).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články