Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan si upísal svoju kanadskú oporu na ďalšie dva roky

BRATISLAVA - Kanadský útočník Brant Harris predĺžil kontrakt s HC Slovan Bratislava do konca sezóny 2022/23. Klub o tom informoval na svojom oficiálnom webe.
Zdroj: 37240
Zdieľajte:

V tejto sezóne odohral 32 zápasov, v ktorých strelil 16 gólov a pridal 19 asistencií. Vyhral takmer 60% vhadzovaní a nazbieral 19 plusových bodov, čo je najviac v tíme Slovana. V decembri ho pribrzdilo zranenie v dolnej časti tela, kvôli ktorému vynechal vyše 15 zápasov. Postupne sa však vrátil do dobrej formy a vo februári bol najužitočnejším hráčom mužstva, keď v 8 zápasoch zaznamenal 10 kanadských bodov.

Prečítajte si aj

VIDEO hrôzostrašného momentu: 19-ročný hokejista bojuje o život, nefungujú mu pľúca ani srdce

"Ešte som nemohol spoznať Bratislavu v plnej kráse. Odkedy som prišiel, stále platia nejaké obmedzenia. Čas na Slovensku si však užívam. Dosiaľ som nemal žiadny problém. Z domova mi veľmi chýba iba rodina. Túžim aj z Bratislavy vidieť viac, objaviť veľa skrytých vecí. Nielen dominanty, ktoré poznajú všetci. Na túto možnosť si ešte budeme musieť chvíľu počkať. Momentálne som rád, že mám pri sebe manželku a maličkého syna Oaklanda, s ktorými chodíme často do parku," povedal Harris pre klubový web.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články