Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Chára vyštartoval po dlhoročnom spoluhráčovi: Emócie musel schladiť kapitán Bostonu

BOSTON - Hokejisti Bostonu Bruins zvíťazili v noci na sobotu v domácom zápase NHL nad Washingtonom Capitals 5:1. Zaujímavý náboj mal tento súboj pre Zdena Cháru, ktorý predtým dlhé sezóny strávil práve v tíme medveďov.
Zdroj: 38893
Zdieľajte:

Ústrednou postavou Bruins bol hviezdny Brad Marchand, ktorý zaznamenal dva góly a pridal aj asistenciu. Práve po Marchandovi počas zápasu vyštartoval jeho bývalý spoluhráč Zdeno Chára, ktorý potvrdil oddanosť klubu a okamžite sa chcel zastať svojho nového spoluhráča.

Slovenský obor s Marchandom síce v drese Bruins odohral viac ako desať rokov, ale neváhal a okamžite mu dal najavo, že si proti jeho novému tímu nebude dovoľovať. Celú situáciu upokojil kapitán Bostonu Patrice Bergeron, ktorý udržal Cháru v dostatočnom odstupe aby vášne nevzplanuli ešte viac.

Prečítajte si aj

VIDEO Chárov zákerný spoluhráč bude opäť pykať: Bezohľadný útok od niekoho, kto to už raz spravil!

Capitals prehrali prvýkrát po štyroch dueloch. Slovenský obranca Zdeno Chára odohral v drese "Caps" proti svojmu bývalému klubu 17:03 minúty a mal mínusový bod, jeho spoluhráč Richard Pánik absolvoval na ľade 14:58 minúty.

Jediný zásah hostí dosiahol v 54. minúte Jakub Vrána, prihral mu naň Nicklas Bäckström, pre ktorého to bola 700. asistencia v NHL. Stal sa vôbec prvým hráčom Washingtonu, ktorý sa dostal na túto métu. "Boston hral dnes výborne, jeho hráči boli rýchlejší, lepšie forčekovali, kým my sme sa vo viacerých smeroch trápili. Bol to pre nás ťažký večer, musíme sa z neho poučiť," poznamenal švédsky center. Spomedzi aktívnych hráčov v NHL nazbierali viac asistencií iba Joe Thornton (1097) a Sidney Crosby (813).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články