Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košice nakoniec nepomôžu dobrej veci: Ťažko pracujúcich zdravotníkov obralo 20 ľudí o morálnu podporu v priamom prenose

KOŠICE - Hokejisti HC Košice napokon nastúpia na utorkový zápas na ľade HC Slovan Bratislava v štandardných dresoch. Klub nedávno avizoval, že v rámci podpory zdravotníkov odohrajú "oceliari" jeden duel v špeciálnych dresoch, ktoré pôjdu do dražby a výťažok následne pomôže košickým nemocniciam a Červenému krížu. Košický klub na oficiálnej stránke informoval, že napokon sa tak nestane.
Zdroj: 38850
Zdieľajte:

Stanislav Mucha, Riaditeľ marketingu a PR, HC Košice: „Vyobrazenie červeného kríža na špeciálnych dresoch sa stalo predmetom viacerých podnetov zo strany cca. 20 ľudí. Tí poslali podnety aj do centrály Červeného kríža vo Švajčiarsku. Našim cieľom bolo urobiť gesto voči zdravotníkom, poukázať na to, že sa na nich v tejto dobe popri rôznych zvadách zabúda. Z dražby by sme medzi košické nemocnice a Červený kríž mohli rozdeliť odhadom po 3000 - 4000 Eur každému subjektu.

Prečítajte si aj

Maione prestúpil do kvalitnej európskej ligy

Určite však nestojíme o problémy a nepôjdeme do žiadneho rizika. S Červeným krížom sme sa snažili nájsť riešenie, no nakoniec sme sa dohodli, že túto edíciu dresov stiahneme. Ľudsky nás v klube neúspech tejto aktivity veľmi mrzí, no bohužiaľ, konanie niektorých ľudí odzrkadľuje reálny stav spoločnosti. Ťažko pracujúcich zdravotníkov obralo 20 ľudí o morálnu podporu v priamom prenose. Nemocnice a Červený kríž prišli o finančné prostriedky, ktorých v tejto situácii nie je nazvyš.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články