Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Výborný výkon Trenčína ocenil aj súper: Hrali tak, ako sa má hrať štvrťfinále play-off

ZVOLEN - Na čele aktuálnej tabuľky Tipos extraligy má dvojbodový náskok Zvolen, ktorý doma zaváhal a s Trenčínom prehral 2:3. Dukla zaknihovala už tretí triumf z uplynulých štyroch zápasov.
Zdroj: 38836
Zdieľajte:

Peter Oremus, tréner Zvolena: „Vedeli sme, že to bude ťažký zápas. Trenčín hral výborne, víťazstvo hostí je plne zaslúžené. Boli aktívnejší, hrali tak, ako sa má hrať štvrťfinále play-off. Veci, ktoré nám nefungovali, si musíme sami rozobrať. Konkrétne každú jednu situáciu či striedanie. Musíme sa vrátiť k svojej hre. Trenčania boli dnes lepšie pripravení než my."

Ján Pardavý, tréner Trenčína: „Je to veľmi cenný skalp. Teší ma hlavne spôsob, akým sme toto víťazstvo dosiahli. Už dávno som nevidel hrať moje mužstvo takto dobre. V prvej tretine sme urobili tri chyby a dostali sme dva góly, no inak bola z našej strany dobrá. V druhej sme už mali prevahu, boli sme častejšie na puku a hrali viac v útočnom pásme, išli sme za vyrovnaním, čo sa nám podarilo. V tretej tretine sme dali víťazný gól a Zvolen sme v závere nepustili ani k hre bez brankára. Podali sme tímový výkon, dobre nám išli nohy, preto sme vyhrali u lídra tabuľky. "

Prečítajte si aj

Trenčín predviedol obrat na ľade Zvolena

Marek Hecl, útočník Trenčína: „Sú to ubojované tri body po veľmi dobrom kolektívnom výkone. Jazdili sme, pomohli nám góly na konci prvej a potom na konci druhej tretiny. Do tretej sme išli s cieľom, že chceme uspieť a bodovať, čo sa podarilo. Nesmieme však zaspať a na tento výkon nadviazať. Veľmi si vážime toto víťazstvo."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články