Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Jeho mobil sa ocitol na hracej ploche: Český útočník vysvetlil nevídanú kuriozitu a spoznal trest

PLZEŇ - Nevídaný moment sa odohral na ľade českého klubu HC Škoda Plzeň, kde sa predstavili hokejisti HC Vítkovice Ridera.
Zdroj: 38825
Zdieľajte:

Hlavný rozhodca duelu Pavel Hodek musel v 22. minúte prerušiť zápas kvôli nevídanej veci, keď z ľadovej plochy zdvihol mobilný telefón jedného z hráčov a prevzal ho Jan Eberle. Išlo ale o mobil Jana Hrušku, ktorému vypadol hneď v prvom striedaní v druhej časti hry. "Našťastie naň nikto neskočil korčuľou a nezranil sa," vydýchol si Hruška, ktorého telefón bol v poriadku.

"Celý tento incident ma mrzí. Mobilný telefón som so sebou na ľad rozhodne nebral vedome, rozhodne naň nemám nejaké vrecko na nohaviciach alebo niečo podobné. Zapadol mi do výstroja nešťastnou náhodou cez prestávku, nevšimol som si to a nevedomky som s ním vo výstroji odišiel na ľad," ospravedlnil sa Hruška pre klubový web hc-vitkovice.cz.

Pozrite si aj

VIDEO Totálny bizár z Česka: Mobil hokejistu skončil počas zápasu na ľadovej ploche

K bizarnej situácii, ktorá sa stala hitom sociálnych sietí, sa vyjadrilo aj samotné vedenie Vítkovíc: "Došlo k nešťastnej náhode, ktorá sa ale prihodiť jednoznačne nemala. Aj v našom internom disciplinárnom poriadku je, že mobilný telefón do kabíny počas zápasu či tréningu nepatrí. Samozrejme s ohľadom na to je absolútne neprípustné, aby hráč mal mobilný telefón pri sebe vo výstroji priamo na ľade," uviedol športový riaditeľ českého klubu Roman Šimíček, ktorý doplnil, že Hrušku trest a pokuta neminie, ale výšku verejne nešpecifikoval: "Verím, že to bude výstrahou aj pre ostatných."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, hc-vitkovice.cz

Diskusia

Podobné články