Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nemčík vyhral bitku, Devine zápas: Pokukávali sme po sebe dlhšie a cez prestávku sa dohodli

TRENČÍN - Tesné stretnutie a hlavne dôležité, sa hralo v Trenčíne, kde pricestovali Košice. Súboj siedmeho a ôsmeho tímu tabuľky dopadol v prospech Dukly, oba tímy však stále cítia šancu na prvú šestku, aby nemuseli hrať predkolo play-off.
Zdroj: 38818
Zdieľajte:

Gólov veľa nepadlo, o to boli dôležitejšie. Za stavu 1:1 sa v tretej tretine pobili "ťažké váhy" Martin Nemčík a Ryan Devine. Američan po príchode zatiaľ odohral dva zápasy, nazbieral už ale 26 trestných minút. Nebojí sa zhodiť rukavice, no prehru športovo priznal: "Bol som trochu nepripravený. Súper bol ťažký a silný. Dobre sa bil, ja som sa dostal do problémov. Nabudúce už musím byť na bitku pripravený lepšie. Popriali sme si však veľa šťastia, bola to dobrá bitka," povedal po stretnutí 28-ročný hokejista.

Martin Nemčík chcel dať súbojom impulz do tímu, no paradoxne krátko po pästnom súboji Košice inkasovali na 1:2: "Bohužiaľ, aj keď som vyhral bitku, tak to nepomohlo, ale nič sa nedeje. Pobijem sa aj nabudúce, ak to bude treba. Cez zápas sme s Devinom po sebe pokukovali a cez prestávku sme sa dohodli, že ideme na to. Stretli sa dvaja veľkí chlapci, bolo to viac silovejšie ako technickejšie," opisoval obranca "Oceliarov".

Šance na prvú šestku ale nevzdáva: "V hre je ešte veľa bodov. My poctivo pracujeme a chceme ísť vyššie. Myslím si, že aj v tomto zápase sme to mali na začiatku dobre rozohraté, ale nezvládli sme tretiu tretinu. Nevyužili sme šance. Platilo nedáš-dostaneš. Trenčín dal gól a dostal sa do vedenia," doplnil Nemčík.

Celkovo spokojnejší teda mohol byť Devine: "Bolo to veľmi tesné a vyrovnané stretnutie. V druhej tretine sme hrali dobre, ešte lepšie v tretej a ukázalo sa to na výsledku," hodnotil. Ako je známe, dokáže zahrať obrancu aj útočníka: "Kdekoľvek ma bude tím potrebovať, tam budem. Nech je to rozdávanie bodyčekov, čierna robota, čokoľvek. Dokážem hrať v defenzíve aj v ofenzíve. Hlavne chcem hrať, pretože som sedel doma, nerobil som toho veľa, takže som sa tešil, že už konečne budem hrať. Za ten čas som schudol šesť kilogramov, čiže musím pracovať, aby som sa dostal do ideálnej formy," dodal rodák z mestečka Wayne.

Bitka je na videu v čase 4:44.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články