Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Začarované či nekvalitné hokejky? Hviezda Pittsburghu proti Chárovcom dvojnásobným smoliarom

WASHINGTON - Hokejisti Pittsburgh Penguins prehrali na ľade Washingtonu Capitals 2:5 a pod prehru tučniakov sa výrazne podpísala veľká smola, ktorá postretla defenzívnu oporu hosťujúceho tímu.
Zdroj: 38813
Zdieľajte:

Skúsený zadák Penguins Kris Letang mal na ľade Capitals poriadnu smolu a to hneď dvakrát. Všetko začalo za stavu 2:2 pri tretej presilovke domáceho Washingtonu. Bez hokejky sa síce pokúšal ubrániť domáce hviezdy, ale Ovečkinovu strelu šikovne tečoval Wilson a Letang bez hokejky bol bezmocný.

To ale nebolo všetko na úkor smoliara zápasu. Za nepriaznivého stavu 2:3 sa Penguins minútu a pol pred koncom rozhodli odvolať brankára a vytvoriť si záverečný tlak. Prechod do útočného pásma ale zmarila opäť zlomená hokejka Letanga, ktorá prekvapujúco nevydržala prihrávku od Malkina. Hagelin smolnú situáciu pre Penguins dokonale využil a s bezmocným Letangom bez hokejky a následne aj Malkinom si pohodlne poradil.

Prečítajte si aj

VIDEO bizarného momentu zo zámoria: Nevídaná brankárska rošáda virálnym hitom

Čo to má za hokejky?

Informácie z prostredia Penguins hovoria, že Letang ako jediný hráč používa hokejky Bauer Vapor 1X. Malo by ísť o zastaraný typ, podobne ako jeho nástupcovia Vapor 2X.

Aj keď Letang na ľade strávil najviac času spomedzi všetkých hráčov na obidvoch stranách, zaznamenal asistenciu, tri bodyčeky a dve zblokované strely, dvojnásobná nehoda so zlomenou hokejkou to Penguins v zápase poriadne sťažila. Radosť z víťazstva domácich Capitals 5:2 mala slovenská dvojica Zdeno Chára a Richard Pánik.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články