Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Rusi v Humennom? Ak by tu neboli, neprišiel by som, otvorene tvrdí majster z KHL

HUMENNÉ - Prvoligový klub z Humenného vyslal súperom pred play-off ruský signál.
Zdroj: 38807
Zdieľajte:

Východniari sa v tichosti pripravovali na finiš prestupového obdobia, ktorý im vyniesol štyroch Rusov. Počas sezóny sa vrátil aj Solomončak, a tak to v praxi znamená, že HC 19 má k dispozícii jednu formáciu. Tréner Milan Staš sa rozhodol ruskú silu nespojiť, ale rozložiť ju do viacerých formácii. "Môj predchádzajúci klub z Iževsku nepostúpil do play-off. Chcel som si ešte predĺžiť sezónu a agent mi začali hľadať ďalšie možnosti," povedal posledný ruský hráč medzi humenskými levmi Michail Anisin, ktorý za mužstvo už debutoval v stredu pod hradom v Leviciach. Premiéra ale nemala prívlastok víťazná.

Prečítajte si aj

Frankfurt posilnila kanadská akvizícia s minulosťou v Nitre

Humenčania prehrali rozdielom triedy 1:4. "Liga nie je kvalitou výrazná. Dá sa však hrať s každým. Dokonca aj vyrovnané partie, čo mi chlapci povedali. Naposledy nám zápas nevyšiel, ale chceme postup do play-off, a tam sa všetko ukáže," pokračoval skúsený útočník Anisin. Na neho bojujúci prvoligista o najlepšiu osmičku čakal takmer dva týždne po prestupovej uzávierke. "S Kondratievom sa poznáme z reprezentácie Ruska, kde sme spolu hrali. Môžem povedať, že keby neboli v Humennom viacerí Rusi, asi by som neprišiel," otvorene povedal 32-ročný vzrastom nízky hráč.

Prečítajte si aj

NHL: Gól Tatara nezabránil prehre Montrealu, Halák pri debakli Bostonu, Černák odohral len osem a pol minút

To, čo sa mu v domovine nepodarilo v aktuálnej sezóne vydolovať, pokúsi sa získať pod Vihorlatom. "Ako som už povedal, cieľom je play-off. Budeme chcieť prejsť aj prvým kolom a zvyšok už necháme na osud," dodal Michail Anisin, držiteľ Gagarinovho pohára z roku 2012 s Dynamom Moskva.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články