Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Účastník KHL opustí svoju arénu a celé play-off odohrá v Rusku: Bude sa tam cítiť ako doma, povedal šéf súťaže

HELSINKI - Fínsky hokejový klub Jokerit Helsinki odohrá všetky svoje zápasy v play off 2020/2021 na klziskách súperov. Klub o tomto kroku rozhodol po konzultáciách s fínskou vládou a vedením Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).
Zdroj: 35846
Zdieľajte:

Pre pandémiu koronavírusu a obmedzenia pri prekračovaní hraníc konzultoval klub spolu s ligou tému usporiadania zápasov v play off. Vedenie Jokeritu chcelo minimalizovať problémy svojich súperov vo vyraďovačke spojené s pobytom vo Fínsku. Preto napokon rozhodlo, že bude hrať domáce zápasy play off v arénach svojich súperov.

Prečítajte si aj

Obranca Ján Brejčák odchádza do kvalitnej európskej ligy

"Play off je skúškou nielen pre samotných hráčov, ale aj pre logistiku klubov. Séria sa môže kedykoľvek vrátiť na súperov štadión na piaty, šiesty, alebo siedmy zápas a pri podmienkach a obmedzeniach, ktoré nám určuje pandémia, by sa práca v tomto smere stala dvojnásobne náročnou. Sme vďační Jokeritu za také ťažké rozhodnutie, ale sme si istí, že sa tím bude cítiť v Rusku ako doma a predvedie svoj najlepší hokej. Dúfame, že v budúcej sezóne bude môcť Jokerit hrať v preplnenej Hartwall Arene," uviedol pre oficiálny ligový web prezident súťaže Alexej Morozov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články