Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Český hrdina s ružovými okuliarmi hetrikom prepísal históriu: Nemohol som dopočúvať Barbie Girl

NEW YORK - Hokejisti Bostonu zvíťazili v nedeľnom zápase NHL pod šírou oblohou nad Philadelphiou 7:3.
Zdroj: 38780
Zdieľajte:

Hlavnou postavou duelu v rezorte pri jazere Tahoe v Nevade bol český útočník David Pastrňák, ktorý dosiahol hetrik. Slovenský brankár v drese Bruins Jaroslav Halák kryl na striedačke chrbát Fínovi Tuukkovi Raskovi.

Pastrňák si pripísal svoj desiaty hetrik v kariére, keď sa presadil v úvodoch prvých dvoch tretín a v závere duelu. Prvý gól strelil za svitu slnka, posledný už pod umelým osvetlením. "Bolo to nádherné. Bolo super, že sme si zahrali za svetla i po západe slnka. To temno má tiež svoje čaro. Bola to úžasná skúsenosť," povedal pre nhl.com. Pastrňák, ktorý strelil druhý hetrik v sezóne, ten prvý dosiahol taktiež proti Flyers, a je len druhý hráč v histórii NHL, ktorý strelil tri góly v zápase pod holým nebom.

Prečítajte si aj

NHL: Boston pod holým nebom nedal šancu Philadelphii, hviezdou český snajper

Ako prvému sa to podarilo Tylerovi Toffolimu vlani vo februári. "Bola to výzva, ale aj zábava. Marchand, ktorý mi na gól prihrával, povedal, že nevidel bránku, čiže mi prihrával, lebo nevedel, kde je,” dodal vysmiaty útočník, ktorý zaujal už pred zápasom ružovými okuliarmi.

"Počúvali sme Barbie Girl, keď ste ma zavolali na rozhovor. Tancoval som s týmito okuliarmi v šatni, potom ste to pokazili. Musel som ísť odpovedať na otázky a nemohol dopočúvať Barbie Girl. Ktovie, čo sa tam bude diať, keď sa vrátim,...” pobavil aj po zápase český hrdina.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články