Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Mlynarovič sa vrátil do Michaloviec a ihneď odhalil príčinu prehry

MICHALOVCE - Michalovský dres vyzliekol päť dní po začatí roka 2021 a nasmeroval si to späť do Banskej Bystrice. Útočník Samuel Mlynarovič asistenciou zariadil zmazanie čistého konta súperovho brankára Tomáša Tomeka, ktorého prepálil Brian Ihnačák. To bolo z bystrickej strany všetko.
Zdroj: 38782
Zdieľajte:

Banská Bystrica pred nedávnom zaknihovala bravúrne víťazstvo na Slovane, odkiaľ sa body nevozia ľahko. Dokonca si nedali streliť ani gól. Horšie to už dopadlo v Nových Zámkoch, kde tím vedený Fínom Poikonenom inkasoval porážku 3:7 a druhý úder mu zasadil aj zemplínsky protivník. Jeho štadión hostia opúšťali s prehrou 1:4.

Prečítajte si aj

Belányi sa rýchlo porúčal z bránky baranov, famóznu šnúru Michaloviec neukončil ani majster z Bystrice

"Vedeli sme o sérii Michaloviec, ale bohužiaľ, nedokázali sme ju zastaviť. Hlavnou príčinou boli tri inkasované góly v prvej tretine. Keď je súper rozbehnutý, trojgólová strata sa ťažko dobieha," okamžite odhalil dôvod nedeľňajšej prehry na Zemplíne Mlynarovič. Jeho spoluhráč a hrdina uplynulých kôl Filip Belányi rezignoval v 12. minúte. Za pätnásť sekúnd nezabránil gólovým strelám Regendu aj Hickmotta a nechal sa nahradiť Rabčanom. "V poslednej dobe nás trápia úvodné tretiny. Teraz to bolo obzvlášť zlé. Michalovciam sme poskytli veľa priestoru a ich skúsení strelci tým nepohrdli. Čiastočne sme sa vrátili do zápasu hneď na začiatku prostrednej časti. Vyťažili sme len jeden gól a ďalšie neprišli. Preto je výsledok taký, aký je," ťažšie hľadal slová skúsený extraligový hokejista.

Prečítajte si aj

Šťastný necíti zatrpknutosť, väzy mu zlomila prehra s Novými Zámkami

Približne päť rokov dozadu bol klub spod Urpína na výslní medzi elitou a ziskom majstrovského hetriku (2017, 2018, 2019) to výborne zadokumentoval. Keď štvrtý pohár do vitríny nepribudol pre koronavírus, kompetentní vyhlásili, že nasledujúca sezóna bude skromnejšia a výrazným spôsobom si odľahčia ramená. Predovšetkým po stránke financií. Nižšie postavenie preto nie je až takým prekvapením. Jedno je však isté - barani tentoraz jednoznačne nepostúpia do play-off, ale budú ich čakať stretnutia v rámci predkola. Týmto bojom sa už nevyhnú.

Prečítajte si aj

Výkonný riaditeľ Košíc Klíma: Pozícia GM nie je v súčasnosti taká dôležitá

"V Nových Zámkoch sme prehrali. Myslím si, že sa ešte nič nedeje. Máme pred sebou pár zápasov, a tak sú v hre ďalšie body. Samozrejme, pred súpermi si potrebujeme vytvoriť náskok. Naposledy sa nám dvakrát nepodarilo vyhrať, ale hokej nám v tejto chvíli ide. Ukázali sme, že vieme hrať aj so silnejšími súpermi," dokončil Samuel Mlynarovič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články