Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HK Spišská Nová Ves s triom nových posíl: Niekdajší reprezentant Fínska, český útočník a obranca z tímu konkurenta

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Do HK Spišská Nová Ves prichádza 26-ročný fínsky útočník Timi Lahtinen.
Zdroj: 36536
Zdieľajte:

Krídelník v prebiehajúcom ročníku nastupoval v nižšej súťaži Mestis za Kiekko-Espoo, avšak v dvadsiatich dueloch získal len osem bodov. Počas predošlých rokov bol produktívnejší, v rovnakej lige nastupoval za IPK aj TUTO Hockey. V dresoch tímov Espoo Blues a TPS Turku absolvoval 105 stretnutí v Liige. Fínsko reprezentoval na mládežníckej úrovní vo viacerých kategóriách.

Prečítajte si aj

Osemnástka pokračuje v demolácii súperov: Po Skalici debakel pre ďalšieho favorita

Druhou dnešnou posilou je 28-ročný útočník Jaroslav Moučka. Väčšinu kariéry strávil v nižšej českej lige, za Pardubice si zahral aj Extraligu. Tou treťou je 20-ročný obranca Boris Česánek, ktorý patrí Popradu, ale do klubu prichádza z konkurenčného tímu HK Levice, kde pôsobil na striedavých štartoch.

Naše A-mužstvo je po dnešnom dni uzavreté. Viac informácii k novým posilám doplníme. Už ide o všetko??? Jedno mesto, jeden cieľ, jedna rodina ?✊

Uverejnil používateľ HK Spisska Nova Ves Utorok 16. februára 2021

HK Spišská Nová Ves sa v posledných týždňoch musí vysporiadať s mnohými zraneniami. Aj preto nedávno do tímu pribudol skúsený center a šesťnásobný majster Slovenska Matej Češík. Na konci januára pribudol tiež Peter Ordzovenský z Nových Zámkov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články