Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Záver prestupového obdobia v Tipos Extralige sa blíži: Čo chystajú jednotlivé kluby?

BRATISLAVA - Prestupové obdobie v Tipos Extralige sa zatvára už v pondelok 15. februára odbitím polnoci a kluby finišujú so skladaním kádrov na záver základnej časti a hlavne play-off. My sme oslovili pár dní pred uzávierkou predstaviteľov všetkých slovenských účastníkov najvyššej súťaže.
Zdroj: 36781
Zdieľajte:

Ľudovít Jurinyi (HK Poprad): "Chceli sme priniesť ešte jedného obrancu, ale čo sme mali rozrobené, tak nám nevyšlo. Uvidíme, káder máme dosť široký. Ak by sa niečo vyskytlo, tak to zvážime, ale netlačíme na to."

Ladislav Čierny (HKM Zvolen): "Plánovať by sme aj plánovali, ale na trhu nie sú takí hráči, akých by sme chceli. Zatiaľ nemáme nič nové, žiadnu posilu. Musíme hrať s tým, čo máme. Budeme sa snažiť, ale chalani sú zdraví a nemyslím si, že by sme akútne potrebovali nových hráčov, no určite budeme ešte niekoho hľadať."

Maroš Krajči (HC Slovan Bratislava): "Uvidíme. Máme ešte 4-5 dní, možno niečo vymyslíme na pozícii obrancu."

Martin Burinský (HK Dukla Michalovce): "Tak ako každý klub, tak pracujeme aj my. Chceme svoje ambície zo začiatku sezóny potvrdiť, určite chceme niekoho priviesť. Máme aj zranených hráčov, čiže hľadáme za nich náhrady."

Róbert Ľupták (HC 07 Detva): "Zajtra k nám prichádza jeden kanadský útočník a už prišiel ruský brankár Alexander Lazušin. Inak neplánujeme žiadnu ďalšiu posilu."

Tomáš Chrenko (HK Nitra): "Rozmýšľame, že ešte niečo v našom kádri poriešime. Momentálne sa to všetko rieši, čiže konkrétne ešte neviem povedať nič. Keď niečo bude oficiálne, tak to oznámime. V hre sú všetky alternatívy, Slováci aj legionári."

Branko Radivojevič (HK Dukla Trenčín): "Pozeráme sa na trh, ale myslím si, že to nebude nič veľké. Skôr niečo, čo nám bude dávať zmysel. Uvidíme, či na tom budeme finačne v pohode, ale končí to 15.2., takže budeme sedieť pri počítači, pozerať sa a čakať, či sa niečo ukáže. Môže to ísť obomi smermi. Nemáme v pláne púšťať hráčov, ale ak by prišla zaujímavá ponuka na trejd, tak by sme o tom uvažovali, ale muselo by to byť fakt zaujímavé."

Jan Šťastný (HC Košice): "My brankára a obranu máme hotovú tým, že prišiel Marcel Petran, ale v útoku to ešte nemáme kompletné. Radi by sme angažovali skúsenejšieho pravorukého útočníka, ak by sa objavila takáto možnosť. Ak nie, tak pôjdeme do záveru sezóny s tým, čo máme."

Július Koval (HC ´05 Banská Bystrica): "Nič nevylučujeme, ak sa nám niečo podarí, tak možno nastane príchod a keď sa nepodarí, tak sa nič nedeje, pretože sme spokojní s aktuálnym kádrom."

Imre Valášek (HC Mikron Nové Zámky): "Zmeny v našom tíme ešte nastanú."

Milan Čanky (MHK 32 Liptovský Mikuláš): "Naša situácia nie je ružová, ale už dávnejšie bola dohoda o uvoľnení Marcela Petrana do Košíc, ktorá sa teraz zrealizovala. Boli tu mladí Kanaďania, ktorí mali zmluvy otvorené s tým, že keď si ich klub vyžiada, tak sme povinní ich uvoľniť. Odišli teda oni piati a nakoľko káder máme úzky a nemôžeme si dovoliť dohrávať to s obmedzeným počtom, tak ostatní hráči ostávajú a dohrajú sezónu v Mikuláši. Smerom von by sa do 15. februára nemalo stať už nič, smerom dnu, ak príde ponuka, tak možno prídu mladí chalani, ktorí sa môžu ukázať. Určite vytiahneme z juniorky 2-3 chalanov, aby si trochu ťukli Extraligu a aby videli o čom to je."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články