Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan ranila tragická správa: Po matke prehralo boj s koronavírusom aj slávne dvojča

BRATISLAVA - HC Slovan Bratislava ranila tragická správa, ktorá už včera kolovala na internete a sociálnych sieťach a jej pravdivosť sa dnes bohužiaľ definitívne potvrdila.
Zdroj: 38598
Zdieľajte:

Preslávené jednovaječne dvojičky Róbert a Ľudovít Bartošovci, ktorí si vyskúšali aj svoje herecké schopnosti a boli prakticky neoficiálnymi maskotmi bratislavského klubu, sa podobne ako mnoho ľudí nakazili koronavírusom. Bohužiaľ ich príznaky neboli vôbec zanedbateľné a pre Róberta malo zákerné ochorenie až fatálne následky. Jeho brat napojený na prístrojoch stále bojuje v nemocnici na Kramároch o život.

Prečítajte si aj

HC Slovan Bratislava ranila tragická správa: Vyše 20 rokov bol neodmysliteľnou súčasťou belasých

S touto správou prišiel Nový Čas, ktorému to potvrdil zdroj blízky rodine populárnych dvojčiat, ktoré sa preslávili večne pomaľovanými bradami jeden s tímovým logom Slovana a druhý s logom aktuálneho súpera. "Áno, je to pravda. Odišiel mi jeden ďalší kamarát. Robov brat Ľudo je ešte na Kramároch a chvalabohu sa jeho zdravotný stav zlepšuje. Aspoň tak mi to dnes povedal. Ale veľmi zle to znáša, keď im minulý týždeň ešte aj mamina zomrela. Robo zomrel na koronu, tak ako aj jeho mama," uviedol zdroj pre Nový Čas.

Dvojičky, ktoré nechýbali na žiadnom zápase belasých poznal prakticky každý fanúšik, práve vďaka ich jedinečnému imidžu. Bratské duo bolo mimoriadne obľúbené a vďaka KHL a MS známe aj vo svete nie len u nás.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Nový Čas

Diskusia

Podobné články