Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nevyradil ho ani nepríjemný moment: Chára sa vrátil do zápasu, nevynechal striedanie a zblokoval najviac striel

WASHINGTON - Slovenský hokejista Richard Pánik sa v sobotnom zápase NHL podieľal gólom na domácom víťazstve Washingtonu nad Bostonom 4:3 po predĺžení. V drese Capitals nastúpil Zdeno Chára po prvý raz proti svojmu bývalému klubu, odohral 20:54 minúty a pripísal si plusový bod. Rozhodujúci gól strelil Alexander Ovečkin, pre ktorého to bol 708. zásah v profilige a v štatistike vyrovnal zápis siedmeho najlepšieho strelca histórie Mikea Gartnera.
Zdroj: 38541
Zdieľajte:

Chára nastúpil v prvej obrannej formácii s Tomom Wilsonom. Proti Bostonu vykorčuľoval prvýkrát od 11. apríla 2006, keď bol ešte hráčom Ottawy Senators. V drese Bruins strávil "Big Z" 14 sezón ako kapitán a odohral 1023 zápasov v základnej časti.

Prečítajte si aj

NHL: Chára hral prvýkrát proti Bostonu, Pánik pomohol gólom k výhre Washingtonu, Tatar smútil

Slovenský veterán si prežil aj nepríjemný moment, keď ho v posledných sekundách prvej tretiny zasiahol do tváre puk a 43-ročný veterán odišiel po krátkom ošetrení do šatne. Na úvod druhej tretiny sa však vrátil a nevynechal ani jedno striedanie. Slovenský obranca zblokoval šesť striel, najviac zo svojho tímu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články