Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

SZĽH presunul Kaufland Cup, mužstvo trénera Ramsayho spoznalo súperov v rámci Euro Hockey Challenge

BRATISLAVA - Vedenie Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) presunulo medzinárodný turnaj Kaufland Cup z februárového asociačného termínu na aprílový. Organizátori sa tak rozhodli na základe zložitej epidemiologickej situácie na Slovensku. Informoval o tom portál hockeyslovakia.sk.
Zdroj: 33130
Zdieľajte:

Vlaňajší Kaufland Cup bol poslednou akciou slovenskej reprezentácie pred vypuknutím pandémie koronavírusu. Slováci budú obhajovať prvenstvo na turnaji až v apríli 2021 v rámci prípravy na majstrovstvá sveta. Súperi zatiaľ nie sú známi. "Situácia s pandémiou u nás nie je dobrá. Organizovať taký turnaj by spôsobilo viacero komplikácií nám aj samotným hráčom. Rozhodli sme sa, že budeme hľadať náhradné riešenie.

Prečítajte si aj

NHL: Zdeno Chára prvým gólom za Washington prispel k výhre nad bývalým zamestnávateľom

Po dohode s našim generálnym partnerom Kauflandom sme sa rozhodli, že Kaufland Cup 2021 odohráme v apríli v rámci prípravy na svetový šampionát," povedal pre hockeyslovakia.sk prezident SZĽH Miroslav Šatan. Zverencov trénera Craiga Ramsayho čaká v apríli aj séria Euro Hockey Challenge proti tímom Nemecka, Rakúska a Česka a tiež dva prípravné zápasy s Nórskom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články