Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Reprezentant SR si vyslúžil v Česku nový dvojročný kontrakt: Veľmi nás to teší, lebo zapadá do koncepcie, znie z klubu

PARDUBICE - Slovenský hokejový útočník Matej Paulovič bude aj po skončení prebiehajúcej sezóny pokračovať v tíme českého extraligistu Dynama Pardubice. S klubom podpísal novú dvojročnú zmluvu s opciou.
Zdroj: 38511
Zdieľajte:

Dvadsaťšesťročný Paulovič prestúpil do Pardubíc pred rokom z Hradca Králové. V tomto ročníku zatiaľ odohral 32 zápasov a zaznamenal v nich 21 bodov. "Som veľmi rád, že v Pardubiciach môžem pokračovať. Síce som si na začiatku ročníka zlomil ruku, počas tohto času som však mohol pracovať na rôznych veciach s kondičným trénerom, čo mi pomohlo. Až na ten začiatok sa táto sezóna vyvíja dobre a dúfam, že to udržíme a urobíme dobrý výsledok," povedal Paulovič.

Prečítajte si aj

Tomas Sholl je už zmluvne viazaný v AHL

"Podpis Mateja Pauloviča nás veľmi teší, pretože ide o hráča, ktorý nám zapadá do koncepcie pre nasledujúce sezóny. Je typom veľmi dôrazného útočníka, ktorý dokazuje, že je šikovný aj v zakončení. Sme radi, že ho zranenie na začiatku sezóny nezabrzdilo a odvádza prácu, ktorú od neho očakávame," povedal pre klubový web športový riaditeľ Dynama Dušan Salfický.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články