Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Pánik rozdal najviac bodyčekov: Na ľad poslal aj hviezdneho Staala

WASHINGTON - Washington Capitals so slovenským duom Zdeno Chára a Richard Pánik prehral s Buffalom 3:4 po samostatných nájazdoch. Pánik síce druhý bod do kanadského bodovania nepridal, ale na ľade ho aj tak bolo vidno.
Zdroj: 38497
Zdieľajte:

Slovenský útočník totiž spolu s americkým spoluhráčom Garnetom Hathawayom dominovali v počte rozdaných bodyčekov v zápase. Pánik až štyrikrát na Brandonovi Montourovi či hviezdnom Ericovi Staalovi a ďalších odskúšal hitmi svoju tvrdosť a ostatní hokejisti za najlepším duom ďaleko zaostali. Pánik strávil na ľade takmer 12 minút a okrem spomínaných bodyčekov dvakrát vystrelil na bránku "šablí".

Prečítajte si aj

Aktuálne info z NHL: Stav zraneného Černáka budú posudzovať na dennej báze

Zdeno Chára, ktorý sa posunul z tretej obrannej dvojice do druhej, odohral takmer 23 minút a zaknihoval jeden plusový bod aj dve trestné minúty a súperom uštedril dva hity.

Jediným úspešným exekútorom v nájazdovom rozstrele bol Jack Eichel, ktorý si v riadnom hracom čase pripísal asistenciu. Sabres vrátili súperovi nájazdovú prehru 3:4 z piatkového duelu. Švédsky center Nicklas Bäckström zaznamenal za domácich gól a asistenciu. Odohral 962. zápas v drese Capitals v základnej časti NHL, čím sa dostal na tretie miesto historických klubových tabuliek, keď prekonal zápis Petra Bondru (961 stretnutí).

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, TASR, nhl.com

Diskusia

Podobné články