Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chvíľka nepozornosti zmenila lídra, Poprad nevie, čo môže čakať od Nových Zámkov

MICHALOVCE - Popradský hokejista Matej Paločko sa dlhodobo strelecky trápil. Momentálny pohľad na osobné štatistiky vylepšil o dva dosiahnuté góly. S bratom Matúšom zariadili Popradčanom dva body v Michalovciach a "kamzíci" sa "líškam" revanšovali za nedeľu.
Zdroj: 38351
Zdieľajte:

"Tento zápas by sa dal prirovnať k tomu z nedele. V konečnom účtovaní to lepšie vyznelo pre nás. Zmena však nastala už od prvej tretiny. V tretej tretine sme to zvrátili ani neviem ako. Chvalabohu aspoň za dva body," uviedol útočník Popradu Matej Paločko, ktorý sa na utorkovej výhre v Michalovciach podieľal strelením gólu na 2:1.

Prečítajte si aj

Do Švédska k Adamovi Jánošíkovi by mohol pribudnúť bývalý útočník HK Poprad

Rodák z Košíc, ktorý hokejovo vyrastal pod Tatrami držal v prebiehajúcej sezóne poriadne dlhé gólové suchoty. Smolu prelomil 15. januára 2021 proti Banskej Bystrici. Za necelý týždeň má na svojom konte už dva góly. "Pomaly sa rozbieham. V poslednom období som sa skutočne trápil. V mužstve som však určený na iné veci, ktorých sa snažím držať. Verím, že to stále dokážem naplniť a budem prínosom pre svoj klub," zaželal si mladší z dvojice bratov Paločkovcov. Na jeho gól z 20. minúty našla Dukla odpoveď až v 52. minúte zásluhou Suju a krátko na neho nadviazal Regenda. "Bola to chvíľka nedisciplinovanosti. Chyby sa stávajú. My sme to na konci dokázali vyrovnať na 3:3," pokračoval 24-ročný krídelník štvrtej formácie.

Prečítajte si aj

Žilina vystužila zadné rady mladým obrancom, hrával za Zvolen či Nové Zámky

Následne sa pokúsil obhájiť častejšie výpadky v zápasoch. "Veľa hráčov je zranených. Stále sa to dopĺňa mladíkmi. Avšak máme naozaj kvalitný tím, hoci si pomáhame s juniormi," poznamenal Matej Paločko. Okrem neho sa v stretnutí na Zemplíne presadil aj brat Matúš. Skúsenejší popradský hokejista posunul východniarske derby do predĺženia dvadsaťsedem sekúnd pred tretím klaksónom. "Zvyčajne hráme spolu. V tomto prípade nás tréneri rozdelili. V Michalovciach strelil dôležitejší gól ako ja a teším sa z toho (úsmev). Doma sa však hecujeme," prezradil a na záver svoju pozornosť zameral na dnešného protivníka z Nových Zámkov.

Prečítajte si aj

Litva nebude organizovať MS 2021, Fasel rokuje so Slovenskom a ešte jednou krajinou

Poprad síce na ľade Dukly vyhral, ale prišiel o trón, kde ho vystriedal Zvolen. Návrat na prvé miesto bude ale náročné. "Presne tak. Nové Zámky menili trénera a pod ním ešte nedokázali vyhrať. To sú tie tímy, od ktorých nevieme, čo môžeme očakávať. Počkáme si na to, s čím na nás vyrukujú," dokončil pre hokejovysvet.sk Matej Paločko.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články