Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Jurčina neuveriteľným gólom v Česku zaskočil všetkých aj seba: Vôbec som s tým nepočítal

TŘINEC - V súboji dvoch najlepších tímov českej hokejovej extraligy zvíťazili hráči Třinca v nedeľu doma nad Spartou Praha 5:4 po samostatných nájazdoch. Sparta aj po 36. kole vedie tabuľku o tri body pred tímom zo Sliezska, no Třinec má o dva zápasy menej.
Zdroj: 38355
Zdieľajte:

V šlágri kola skórovali aj dvaja Slováci. Útočník domácich Tomáš Marcinko v 42. minúte v presilovej hre zvýšil na 3:1. O najkurióznejší moment zápasu sa ale postaral slovenský obranca Sparty Milan Jurčina, ktorý v 51. minúte strelil neuveriteľný gól z vlastnej obrannej tretiny, vyrovnal na 4:4 a svojim "homerunom" zariadil predĺženie. To rozhodnutie neprinieslo a v nájazdovej dráme mali viac šťastia domáci.

Prečítajte si aj

VIDEO Skalický vo Fínsku veľkou hviezdou: Pohotové zakončenie do siete Rybára na výhru nestačilo

"Vôbec som s tým nepočítal. Dostal som prihrávku od svojho spoluhráča v obrannom pásme a povedal som si, že skúsim vystreliť. Bolo dobré, že strela letela vzduchom. Asi trochu brankára zaskočila. Pre nás to bol dôležitý okamih, ktorý nám pomohol vrátiť sa späť do hry. Každý gól sa počíta," uviedol pre klubový web Jurčina na otázku, či očakával, že puk po jeho delovke skončí za chrbtom brankára Kacetla.

Sparta sa napriek prehre udržala na čele ligovej tabuľky o tri body pred druhým Třincom, ale to majú Oceláři ešte na lídra dve dohrávky k dobru. Najbližšie pražský klub privíta České Budějovice, Třinec zavíta do Litvínova.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, TASR, isport.cz, sparta.cz

Diskusia

Podobné články