Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HC Slovan Bratislava posilnil mužstvo o amerického obrancu

BRATISLAVA - Extraligový klub HC Slovan Bratislava angažoval obrancu Michaela Brodzinskeho. "Belasí" o tom informovali na oficiálnej stránke.
Zdroj: 38183
Zdieľajte:

„S výhliadkou náročného záveru základnej časti a samozrejme play - off sme sa snažili do mužstva získať tzv. two - way obrancu, ktorý je nielen zodpovedný vzadu ale dokáže podporiť aj ofenzívu a pridať kanadské body. Na Mikea Brodzinskeho sme získali pozitívne referencie z prostredia v Severnej Amerike, kde doteraz pôsobil. V ECHL patril k najproduktívnejším bekom, bol lídrom svojho tímu. Skúsenosti má tiež z AHL. Verím, že vhodne zapadne do mužstva, rýchlo sa aklimatizuje a bude pre nás posilou,“ povedal pre oficiálnu stránku Slovana generálny manažér Maroš Krajči.

Prečítajte si aj

VIDEO Najproduktívnejší hráč Columbusu chce odísť: Želám si, aby uviedol dôvody, povedal Tortorella

25-ročný americký hokejista by sa mal koncom tohto týždňa zapojiť do tréningového procesu. Tréneri následne rozhodnú o jeho zaradení do zostavy. Slovan Bratislava bude pre mladého Američana prvou európskou skúsenosťou. Pred ôsmimi rokmi ho draftoval klub NHL San Jose Sharks, za ktorý nikdy nenastúpil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články