Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Chára prvýkrát na ľade v drese Capitals: FOTO so spoluhráčom, ktorý ani nežil, keď on debutoval

WASHINGTON - Slovenský hokejista Zdeno Chára ukončil povinnú karanténu a v utorok absolvoval prvý tréning na ľade so svojim novým klubom NHL Washingtonom Capitals. Štyridsaťtriročný obranca vynechal úvodný deň prípravného kempu pred novou sezónou.
Zdroj: 38070
Zdieľajte:

V utorok dopoludnia trénoval Chára v posilňovni a poobede sa fanúšikovia Capitals aj celej NHL dočkali veľkej udalosti, keď po prvýkrát vykorčuľoval na ľad v drese nového zamestnávateľa.

"Prešiel testami a môže sa k nám pridať, z čoho sme nadšení. Dnes išiel na ľad s druhou skupinou a v stredu sa pridá k hlavnému tímu," povedal podľa nhl.com tréner Capitals Peter Laviolette pred prvým tréningom slovenského obra v drese Capitals.

Štyri roky hral v NHL, kým sa jeho spoluhráč narodil

Capitals nezabudli vypichnúť ani zaujímavú pikošku. 43-ročná slovenská legenda NHL sa totiž na jednom ľade stretla aj s mladučkým iba 18-ročným kanadským juniorom, ktorý tiež pôsobí v tíme Washingtonu. Chára pritom v najlepšej lige sveta debutoval o niečo málo viac ako štyri roky predtým, než sa Hendrix Lapierre vôbec narodil.

Prečítajte si aj

Chára vo Washingtone žiadanou persónou: Už sa neviem dočkať, kedy sa s ním stretnem a zatrénujeme si

V kempe Washingtonu sa bývalý obranca Bostonu Bruins stretne aj s krajanmi Richardom Pánikom a Martinom Fehérvárym. Chára podpísal na konci decembra ročný kontrakt s Washingtonom v hodnote 795.000 dolárov a chystá sa už na svoju 23. sezónu v profilige.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hokejovysvet.sk, nhl.com

Diskusia

Podobné články