Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ešte nikdy som nebol takto nízko. Zle sa na to pozerá, hovorí skúsený "Lev"

HUMENNÉ - Humenčania dostali najškaredší darček pod vianočný stromček - koronavírus. Tím bol odstavený od 15. do 26. decembra. Karanténu ale nebolo nutné predlžovať. Hráči sa z nepríjemného ochorenia "vylízali". Nedostatky z prestávky ešte na sebe pociťujú, ale čoskoro by sa mali vrátiť veci do normálu. "Levy" v prvom novoročnom zápase proti Spišskej Novej Vsi dve tretiny robili úspešný krok. Zlé dostúpenie nastalo po záverečnom klaksóne. Pohľad na tabuľu zimného štadióna odhalil skóre 2:3. Nebol to však prvý prípad, kedy sa tvoriace body naplno nezapísali do tabuľky.
Zdroj: 38048
Zdieľajte:

"Často sa nám stáva, že vedenie nedokážeme udržať. Takisto robíme veľa zbytočných chýb a faulov. Následne nás oslabenia stoja veľa síl," priznal po deviatej porážke v aktuálnej sezóne obranca Humenného Tomáš Valečko. Mužstvo spod Vihorlatu potrebovalo už nutne zabodovať a svojim fanúšikom doma pri monitoroch dávalo šancu na radosť. V závere prvej tretiny si vypracovali dvojgólový záskok po úspešných zakončeniach Šimčáka a Fedorka. Nakoniec opúšťali vlastný ľad po výsledku 2:3.

Prečítajte si aj

MSJ: Kanada vynulovala Rusko, vo finále sa stretnú hokejové veľmoci

"Svoju rolu určite zohral aj vírus, s ktorým sme zápasili dva týždne. Nesmieme sa však na to vyhovárať. Nepriaznivá situácia bola všade a musíme sa s ňou popasovať," podčiarkol v súvislosti s množstvom nakazených humenských hokejistov, ktorých ochorenie "prepadlo" v polovici decembra minulého roka. Keď sa Levy vracali po ročnom výpadku do druhej najvyššej súťaže, verili v minimálne rovnaké vystupovanie ako v sezóne 2018/19. Vtedy si pravidelne držali stred tabuľky. V súčasnosti zažívajú odlišnú situáciu - krčia sa na dne ligového pelotónu.

Prečítajte si aj

NHL: Dve opory Dallas Stars zmeškali úvod tréningového kempu

"Ešte som nikdy nehral takto nízko. Veríme však, že sa to postupne zlepší. Zle sa na to pozerá," poznamenal jeden z najskúsenejších obranných jednotlivcov východniarov Valečko. "Dá sa povedať, že január je pre nás kľúčovým mesiacom a dúfam, že sa nám podarí urobiť play-off. Máme nejaký tréningový deficit, ale treba zabojovať," optimisticky vyriekol poslednú odpoveď 35-ročný Prešovčan, ktorý hokejovo vyrástol na Spiši.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články