Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Clarkeovci už zarezávajú v Nových Zámkoch, Brandt chce byť napriek veku lídrom defenzívy aj ofenzívy

NOVÉ ZÁMKY - Bratia Brandt a Graeme Clarkeovci 25. decembra pristáli vo Viedni, mali negatívni test na koronavírus, a tak sa po presune do Nových Zámkov mohli rovno pozrieť na tréning. K dispozícii budú už 28.12. na ľade Nitry.
Zdroj: 37839
Zdieľajte:

17-ročný Brandt Clarke je jedným z favoritov na pozíciu jednotky draftu NHL v roku 2021. V Tipos Extralige bude debutovať medzi seniormi, no aj tak má vysoké ambície: "Chcel by som sa stať oporou mužstva. Hoci budem najmladším hráčom v tíme, chcem byť niekým, na koho sa bude spoliehať útok i obrana," hovorí pre klubový web.

Prečítajte si aj

FOTO Alkohol, knižka či motorový olej: Ježiško zamieril aj do HK Nitra

"Spolu s bratom sme sledovali posledné zápasy Nových Zámkov, takže si myslím, že by sa dalo povedať, že nejakými základnými znalosťami o lige disponujeme. Z toho, čo sme videli, vyzerá intenzita a nasadenie mužstiev naozaj dobre," potešil sa Brandt Clarke.

Vyrovnal sa aj s tlakom médií či fanúšikov: "Myslím, že som si zvykol mať na sebe veľa očí. už ma to skutočne nezaťažuje. Keď som na ľade, nemyslím na nič iné ako na to, čo musím urobiť, aby som pomohol tímu zvíťaziť," dodal mladší z bratov pre klubovú webstránku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcnovezamky.eu

Diskusia

Podobné články