Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Skvelý debut posíl, Banská Bystrica prišla o dvoch centrov

DETVA - Banskobystrickí hokejisti po príchode trénera Chudého ožili. Dokázali vyhrať v Trenčíne a teraz porazili aj Detvu. Sami si stretnutie znepríjemnili vylúčeniami, ale podržal ich brankár Filip Belányi a aj vďaka novým posilám získali dva body.
Zdroj: 37230
Zdieľajte:

Debut v novom drese zažili obranca Crevier-Morin i útočníci Alexis D´Aoust a Jakub Sukeľ. Slovenský krídelník strelil gól a na jeden asistoval: "Boli tam zbytočné vylúčenia. Skomplikovali sme si to, ale zvládli sme zápas a sme za to radi. Pri mojom góle sme hrali presilovku a strela mi tam prešlo. Potešilo ma to, hlavne teší, ak niekam prídete a hneď vám to aj padne. Trošku to zo mňa opadlo a mohol som byť pokojnejší," povedal pre klubový web odchovanec Liptovského Mikuláša.

Prečítajte si aj

Takto vyzerá zloženie divízií NHL, stále však existuje niekoľko otáznikov

V predĺžení rozhodol Alex Tamáši: "Išli sme dvaja na jedného. Skúšal som najprv nahrávať, no položil sa mi tam obranca. Videl som, že brankár si tam ľahol, tak som sa stihol otočiť okolo bránky a zasunúť puk za čiaru. Odviedli sme dobrú robotu. Síce potom prišli vylúčenia, ale dokázali sme sa vrátiť do zápasu a dotiahnuť ho do víťazného konca," hovorí mladý center.

Tréner Miroslav Chudý prejavil zväčša pozitívne pocity: "Mali sme dobrý úvod. Rozohrali sme si zápas tak ako sme chceli. Hrali sme dobre, ale prišla nedisciplinovanosť hráčov a skomplikovali sme si to. Mohli sme doplatiť na vylúčenia a osobné tresty. Prišli sme o dvoch centrov, čo bola výrazná komplikácia. Chvíľu nám trvalo, pokým sme sa znovu zorganizovali. Museli sme to stiahnuť na tri lajny. Mali sme iba dvoch centrov. Bojovnosťou sme to napokon zvládli. Šance boli na oboch stranách, avšak v závere sme napokon zápas rozhodli. Bolo tam srdce. Chalani napravili tie chyby z prvej tretiny a ako tím sme to zvládli," hodnotil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc05.sk

Diskusia

Podobné články