Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

10 najzaujímavejších perličiek zručnosti

Počas hokejových stretnutí môžeme veľmi často vidieť parádne góly a rôzne iné zaujímavé akcie. My sme pre Vás zostavili rebríček tých najkrajších, ktoré sa však odohrali mimo profesionálneho zápasu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Každý mi dá za pravdu keď poviem, že hokej nie je len o bezduchom triafaní puku do brány súpera. I keď je pravda, že práve o to v tejto kolektívnej hre ide. No (nie len) v dnešnej dobe sa ukazuje, že tí najlepší hokejisti nemajú v malíčku iba strnulý náprah a strelu, ale aj čosi viac. V nasledujúcom rebríčku sme pre Vás pripravili 10 najzaujímavejších videí s hráčmi, ktorí sú svojou strelou alebo vedením puku špeciálni.

1. Tomáš Jurčo

Mladý slovenský útočník dávno dokázal, že má hokej naozaj v krvi. Do popredia ho už v mladom veku dostali najmä jeho ,,stick skills" , veď posúďte sami.

2. Pavel Datsyuk

Bez ruského ,,snajpera" by sa tento rebríček nezaobišiel. V minulosti natočil pre istú športovú značku sériu spotov, z ktorých sa mnohým poriadne zakrútila hlava.

3. Sidney Crosby

Kapitán ,,tučniakov" to s hokejkou naozaj vie. Ako jeho najlepšiu mimozápasovú akciu sme vybrali ďalšiu zo série ,,Reebok-Your Move".

4. Patrice Bergeron

Bostonskému útočníkovi sa podarila otočka, za ktorú by sa nemusel hanbiť ani profesionálny krasokorčuliar, veď nejednému brankárovi by sa z nej zatočila hlava.

5. Dave Perri

Z ľadovej plochy sme sa presunuli do športovej haly v Minnesote, kde sa s pukom blázni tréner Dave Perri (pracuje v programe Build Your Game, ktorý pomáha mladým talentom učiť sa hrať a zdokonaľovať svoj talent).

6. Alexandre Lebel, Antoine Pouliot, Hubert Fréchette

Vyššie menovaní chlapci sa rozhodli, že natočia kompiláciu striel. Z nápadu vzniklo podarené video, v ktorom mladíci triafajú všetko, čo im v danom momente príde pod ruku. A keďže kreativita je v hokejom svete vítaným prvkom, neváhali sme ich zaradiť medzi ich starších a skúsenejších kolegov.

7.Shea Weber

Kapitán tímu Nashville Predators hrajúci na poste obrancu si pred niekoľkými rokmi na vlastnej koži vyskúšal strelu z tribúny a voilà, bol z toho gól.

8. Nial Yakupov

Potrebujete sa napiť? Hokejista Edmontonu Oilers Vám fľašu pohotovo podá. Alebo ju k Vám nejakým spôsobom dopraví.

9. Petr Švrček

Mladý český floorballový hráč natočil sériu videí práve s floorballovou tématikou. Keďže je tento šport pozemnou odnožou hokeja, neváhali sme, a kompiláciu jeho zaujímavých gólov sme ihneď zaradili medzi top desiatku ,,najskillovejších".

10. Pavel Barber

Pavel Barber je chlapík, ktorému to sype aj na ľade, aj na betóne. Získal si nás najmä svojimi blafáčikmi a kreativitou, ktorá srší z každého vypáleného puku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články