Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zvolen proti Liptákom vydrel tri body: Jančuška bol z niečoho nahnevaný, ale celkovo spokojný

ZVOLEN - Hokejisti Liptovského Mikuláša síce znova prehrali, ale proti favorizovanému Zvolenu predviedli pomerne dobrý výkon a domácich vytrápili. Potvrdili, že zvolenský ľad im v tejto sezóne sedí.
Zdroj: 37434
Zdieľajte:

Síce na ňom raz prehrali proti HKM vysoko 3:10, ale brali odtiaľ po bode v stretnutiach proti Banskej Bystrici a práve Zvolenu. Teraz "Bryndziarom" podľahli tesne 1:2. V treťom dejstve znižoval Rudolf Huna. Rozhodlo úvodné dejstvo, kedy brankár Kaarlehto inkasoval dvakrát: "Som spokojný s herným prejavom mužstva. Boli sme vyrovnaným súperom Zvolenu. Nahnevaný som na prvú tretinu, konkrétne na vylúčenia, ktoré boli veľmi prísne. Zhodou okolností sme inkasovali dva góly v oslabení," hodnotil tréner hostí Milan Jančuška.

Prečítajte si aj

Slovan tento týždeň predstaví posily, Kotvan a Šišovský sú najlogickejšia možnosť

"Za stavu 2:0 pre domácich sa už ťažšie hrá, ale podarilo sa nám vrátiť do zápasu kontaktným gólom. Bolo tam veľa situácií, ktoré znesú prísnejšie meradlo. Urobili sme však i veľa chýb, ale celkovo môžem byť spokojný. Iba kúsoček nás delil od bodovania v tomto stretnutí," uvedomoval si rekordér v počte odkoučovaných zápasov v najvyššej slovenskej súťaže. Každopádne, Liptáci ostávajú na poslednom mieste tabuľky s dvomi bodmi. Dokopy ich získali päť, o tri prišli kvôli kontumáciám.

Zvolen už druhýkrát musel s Liptovským Mikulášom bojovať o výhru: "Vážime si toto víťazstvo, pretože Mikuláš odohral dobrý zápas. Z našej strany sme si povedali čo chceme hrať a chlapci to splnili. Naše tri body sú zaslúžené. Teší nás, že zostali doma. Mrzia nás nepresné prihrávky, ale bolo tam viac plusov, či streľba, tlak do bránky, organizácia hry. Museli sme sa vysporiadať so zraneniami niektorých hráčov zo základu, ale tí, čo ich zastúpili, sa šance chytili," povedal tréner Peter Oremus.

Nedostatky a zaváhania v hre videl taktiež Peter Zuzin: "Bol to veľmi ťažký zápas. Hostia vyhadzovali puky z tretiny, loby, nahodené puky do tretiny, to sa veľmi ťažko potom hrá. Oni čakajú dvaja – traja v strednom pásme a majú po nejakej našej strate šance. Zbytočne sme si tento duel zdramatizovali inkasovaným gólom. Mohli sme využiť viac presiloviek a mať pokojnejší záver. Napokon sme to ubojovali," nechal sa počuť Zuzin.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články